«Έθνος – κράτος καί παγκοσμιοποποίηση». Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιά

IMG_4258Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά, ο σύνδεσμος επιστημόνων Πειραιά διοργάνωσε ομιλία μέ θέμα: «Ἔθνος – κράτος καί παγκοσμιοποποίηση», με ομιλητή τον κ. Ἰωάννη Μάζη, Καθηγητή Πανεπιστημίου, Γεωπολιτικῆς καί Οἰκονομικῆς Γεωγραφίας και Πρόεδρου του Τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών

IMG_4261Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση με πολύ κόσμο παρόντα, που προσήλθε να ακούσει τον διαπρεπή καθηγητή σε θέματα που έχουν μεγάλη σημασία για τον τόπο μας.

Όσοι παρευρέθηκαν, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την σημαντική αυτή ομιλία, που σκοπό είχε την ανάδειξη ενός σοβαρού επιστημονικού θέματος, σχετικό με την ευαίσθητη νησιωτική μας περιοχή και τα διεθνή τεκταινόμενα των καιρών μας.

Την εκδήλωση άνοιξε και χαιρέτησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιά κ. Παναγιώτης Χαρατζόπουλος.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πολιτευτή κ. Μίνα Σαμαρά, τον Λυκειάρχη κ. Γιάννη Παπαθεοχάρη, τον Στρατηγό Δημοσθένη Ρούκα, τις κυρίες και τους κυρίους, Κυριακή Σοφικίτου, Κατερίνα Καραπιπέρη, Κώστα Τσαρούχα, Θανάση Γαλάτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *