«ΑγκαλιαΖω την Τεχνη» Εικαστική έκθεση και εκδηλώσεις

IMG_5661Με μια ενημερωτική αλλά και συγκινητική βραδιά, έκλεισε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 η ομαδική έκθεση «ΑγκαλιαΖω την Τεχνη», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά, Κολοκοτρώνη 75.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, με την προσέλευση πολλών φιλότεχνων.

Η Ψυχολόγος κυρία ΆIMG_5971ρτεμις Αντωνίου μας «ακούμπησε» την ψυχή μας, μας «άνοιξε» το μυαλό μας, καθώς μας μίλησε για την «Ψυχοθεραπεία στις μέρες μας», και η Ζωγράφος κυρία Άννα Μπουρλά, μας εξήγησε πως, γνωρίζοντας τον Καρκίνο, προσάρμοσε την Ελληνική Διατροφή σε τρόπο Ζωής και έγραψε το Βιβλίο της «HEALTHY GREEK COOKING». στην Αμερική.

Στο διαταύτα, όπως γνωρίζετε, η έκθεση και οι λοιπές εκδηλώσεις έγιναν για την υποστήριξη ενός σκοπού, συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό για το «ΑγκαλιάΖΩ» – Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου, παρ όλη την κρίση και την δυσκολία των συνανθρώπων να Επενδύσουν στην Τέχνη.

Εξαιρετικότατοι οι διοργανωτές καλλιτέχνες κ.κ. Παναγιώτης Ανεζίρης, Σταυρος Τζώρτζος, Πόπη Χατζηδάκη που διοργάνωσαν την έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις και μας έδειξαν για μια ακόμα φορά τις ευαίσθητες χορδές της ευγενικής ψυχής τους, Φυσικά πολλά ευχαριστώ και στην Φιλολογική Στέγη Πειραιά που με αγάπη φιλοξένησε όλη την προσπάθεια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *