«ΑΘΑΝΑΤΟΙ» της Ελένης Βασιλείου-Αστερόσκονη Έκθεση Ζωγραφικής στην Πινακοθήκη Πειραιά

DSC00869 Η Ελένη Βασιλείου Αστερόσκονη παρουσιάζει την έκθεσή της με τίτλο «Αθάνατοι» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29, Πειραιάς.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 στις 20.00, με μεγάλη προσέλευση φιλότεχνων.

Γεννημένη στον Πειραιά με καταγDSC00872ωγή από την Κρήτη, η Ελένη Βασιλείου – Αστερόσκονη είναι αυτοδίδακτη ζωγράφος. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές ομαδικές κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Παράλληλα έχει εκδώσει 2 ποιητικές συλλογές και ένα θεατρικό έργο. Το 2014 μετοίκησε στη Γερμανία όπου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μια αξιόλογη έκθεση που πραγματικά είναι ένας απέραντος παράδεισος ανθρώπων που πέρασαν από τη γή και άφησαν ανεξίτηλα και αθάνατα έργα, μπαίνοντας και αυτοί δυναμικά στην αθανασία.

Σκοπός της έκθεσης είναι η υποστήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η ΠΙΣΤΗ».

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2016. Ώρες λειτουργίας έκθεσης: καθημερινά 11:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 13:00.

2 comments

  1. Η Ελένη Βασιλείου μας δίδαξε μέσα από την εκθεση αυτή τη δύναμη της ψυχής! Προσωπικά ένιωσα τυχερή που την συνάντησα και ΄θα την παρακολουθώ μέσα από το εργο της. Ευχομαι να εκπληρωσει καθε της ονειρο και να την ξαναδουμε να λαμπει μεσα στα σκοταδια μας!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *