ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (Παραπολιτικό της εβδομάδας)

 

 sef

Το ανθρωπόμορφο τέρας αγαπούσε… τ’ αγοράκια

 

Πως μπορούμε Κύριε να καταντήσουμε οι ευυπόληπτοι και μη άνθρωποι; Ένας Άγιος είπε: Να μισούμε την αμαρτία και όχι τον αμαρτωλό άνθρωπο και να λέμε: «Κύριε, συγχώρεσέ τον και προστάτεψέ με γιατί χωρίς τις προστασίες Σου σήμερα αυτός, αύριο εγώ».

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η υπόθεση του υπερήλικα προέδρου, ιδιωτικού ιδρύματος, για άπορα και εγκαταλελειμμένα παιδάκια, που είχε ιδρύσει ο ίδιος από το 1963 γιατί ως προϊστάμενος σε δικαστική υπηρεσία στον Πειραιά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σπάραζε η καρδιά του όταν έβλεπε τα παιδάκια να μένουν ακηδεμόνευτα από διάφορες αιτίες.

Ο «ευυπόληπτος» συμπολίτης μας καταδικάστηκε προ ημερών σε 40 χρόνια φυλάκιση, ενώ από το 2013 του είχε ο Εισαγγελέας απαγορεύσει να έχει την οποιαδήποτε σχέση με το ίδρυμα του, Τέλος στις δραστηριότητες της διεστραμμένης ανθρώπινης φύσης του έβαλε μια ηρωίδα Δασκάλα, που κάποιο αγοράκι της εμπιστεύτηκε το βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τον κ. πρόεδρο σε διαμέρισμά του στη Δροσιά, κατά συρροή κ’ εξακολούθηση…

Ο πρόεδρος ήταν πάμπλουτος, είπαν και έγραψαν. Επίσης σε ορισμένα ΜΜΕ έχει δημοσιευθεί η φωτογραφία του και τα στοιχεία του, εμείς για δεοντολογικούς λόγους δεν το κάνουμε. Αλλά η υπόθεση δημιούργησε πλήθος ερωτημάτων, που χρήζουν περαιτέρω δημοσιογραφικής έρευνας, όπως:

Ποιοι πολιτικοί, εκκλησιαστικοί, αστυνομικοί, δημοσιογράφοι κ.λ.π. συγκάλυπταν 50 χρόνια αυτό τον όντως δυστυχισμένο άνθρωπο, που άνοιγε διάπλατες τις πύλες της κολάσεως για τα άμοιρα αγοράκια; Και γιατί, τους δωροδοκούσε, ή τους τροφοδοτούσε ή τους εκβίαζε; Αν πάλι δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη τότε πράγματι πρέπει να ησυχάσουμε και να πούμε για μια ακόμη φορά ότι υπάρχει και θεία Δίκη, αλλά  και ανθρώπινη. Όλα αυτά στον Πειραιά!

 

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *