ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ..(Παραπολιτικό της εβδομάδας) Κόμισσα – Ιαβέρης 1- 0. Πάμε για τη ρεβάνς

Λαζαρακος ΙωαννηςΔεν μαζεύεται εύκολα η ξεχυμένη σαλαμούρα που ό,τι βρει το σαπίζει. Πριν τρεις βδομάδες έγραψα: «Να τους μαζέψουν οι Πειραιώτες Βουλευτές γιατί σ’ αυτούς θα τα φορτώσουν». Μάλλον θα έπρεπε να γράψω να τους αποχαιρετήσουν και όχι να τους μαζέψουν.

Τέλος πάντων απ’ εδώ προστάτες, απ’ εκεί προστατευόμενοι και στη μέση οι απροστάτευτοι που είναι και οι περισσότεροι. Μια παστωμένη κατάσταση που βρωμάει δεκαετίες τώρα και μάλλον άρχισε να ξεπαστώνεται και πως ν’ αντέξουμε τη βρώμα της σαπίλας με τόσους καύσωνες;

Η Κόμισσα αγρίεψε και θέλει να αποκεφαλίσει τον κακό Ιαβέρη γιατί τον θεωρεί στραβή πινακωτή, αλλά και ο Ιαβέρης παλιός στο κουρμπέτι θέλει να στραπατσάρει την πρόσοψη της Κόμισσας! Πάμε λοιπόν για τη ρεβάνς; Οι φήμες που φθάνουν στ’ αφτιά μου είναι πως ο Ιαβέρης θα πάρει τη ρεβάνς αυτή τη βδομάδα, ίσως να έχει γίνει πριν δημοσιευθεί το παρόν αφού το γράφω τη Δευτέρα για την Πέμπτη. Θα δούμε. Κερδισμένοι από αυτή την τιτανομαχία θα είναι ο Λουδοβίκος και η Αυλή του, ενώ οι υπήκοοι θα λένε σε λίγο: «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου». Προσωπικά πιστεύω πως για λίγο καιρό θα αναπνεύσουμε αρκετό ανάλατο και μη τοξικό αεράκι.

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *