ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ…Κυνικός και θρασύς ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός


 ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ-234x300

 

Ιωάννης Σπ. Λαζαράκοςαναποδα βηματα

E-mail: jlazarakosdim@yahoo.gr

 

Ο κυρ Παντελής, ένας εβδομηντάχρονος συνταξιούχος, αφού δούλεψε 42 χρόνια και υπηρέτησε φαντάρος σχεδόν άλλα τρία, έφθασε να συμπεριληφθεί στη λίστα των συνταξιούχων. Σα να μην έφτανε που του έφαγαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις το εφ’ άπαξ, το 13ο μισθό, δώρο Πάσχα, επίδομα αδείας και το 40% της σύνταξης, βάζοντάς του και το σομπρέρος ΕΝΦΙΑ, με λίγα λόγια του έφαγαν τη ζωή και του είπε κι ο Πάγκαλος, απλά-κυνικά, ότι μαζί τα φάγανε.

Ο συνάδελφός του αυτοκτόνησε. Η κόρη του αδελφού του χώρισε, λόγω οικονομικής φτώχειας, ο αστυνομικός γείτονας έγινε ληστής γιατί μπήκε στα κόκκινα δάνεια και ο ανιψιός του πήγε φυλακή γιατί ο «ΑΚΡΑΙΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ», όπως λέει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ποινικοποίησε τη φτώχεια!

Πέρα όμως απ’ όλα  αυτά και πολλά άλλα, ο  κυρ Παντελής προσπαθεί να κάνει μία ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΟΧΗΣ, που έχει πάθει αποκόλληση, τρεις μήνες… Τα μηχανήματα στα δημόσια Νοσοκομεία έχουν χαλάσει. Οι ιδιώτες του ζητούν 50 Ευρώ, η συμμετοχή είναι τρία, αλλά κανείς δεν την κάνει γιατί το κράτος-οπερέτα χρωστάει στους ιδιώτες τα μαλιοκέφαλά του!

Να οι εκλογές έφτασαν και τον καλούν να τους ξαναψηφίσει, αλλά ο Παντελής με ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ απομακρύνεται συνεχώς από τους αριστεροδεξιούς, ακραίους κυνικούς και θρασύτατους νεοφιλελεύθερους.

 

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *