ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..Οι εκλογές του 2019 και η σύμπτωση του 666

       ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ Ι  Ιωάννης Σπ. Λαζαράκος

      Email: jlazarakosdim@yahoo.gr ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

 

Αρχής εξ’ αρχής να ενημερώσω τους αναγνώστες πως το χρονογράφημα που θα ακολουθήσει δεν έχει καμία αναλυτική σχέση με τη σοβαρότητα της Προφητείας, δηλαδή του ενιαίου Αγιοπνευματικού και προφητικού λόγου που μας ενημερώνει για τα έσχατα του κόσμου. Το ίδιο ισχύει και με τις θεωρίες του επιστημονικού κλάδου «Η Γεωπολιτική των Θρησκειών». Πρόκειται, λοιπόν, για ένα χρονογράφημα που ως γνωστό αποτελεί ελαφρύ λογοτέχνημα.

Επειδή οι αφορμές είναι πάρα πολλές και πυκνώνουν στις μέρες μας όπως: διεθνείς προσωπικότητες με δράση καταστροφική για την ανθρωπότητα, μεγάλες φυσικές καταστροφές, διείσδυση των ηλεκτρονικών μέσων ταυτοποίησης και παρακολούθησης στην καθημερινή μας ζωή κ.λ.π.  πολύς λόγος γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια για την Αποκάλυψη, τον Αντίχριστο και το χάραγμα του, χξς-666. Το ζήτημα αν και πολύ λεπτεπίλεπτο και κρίσιμο θεολογικό έχει τύχει και μιας απέραντης ευτράπελης και επικίνδυνης παραφιλολογίας, που δημιουργεί αμέτρητα προβλήματα, ενώ θα έπρεπε κατά την άποψή μου ο αριθμός 666 της Αποκάλυψης να διερευνάται απ’ όλους μας σύμφωνα με την Αγία Γραφή και την αγιοπνευματική γνώση των Πατέρων της Εκκλησίας μας.

Παράλληλα ο αριθμός του Αντίχριστου (666) δεν περνάει απαρατήρητος από τη Γεωπολιτική των Θρησκειών, αφού σύμφωνα με το θεολογικό Κέντρο Gordon-Conwell στις ΗΠΑ, το 2030 εκτιμάται ότι ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ θα καλύπτουν το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού, έναντι αντίστοιχου ποσοστού 48% το 1970. Καταλαβαίνετε λοιπόν τη γεωπολιτική, αλλά και γεωοικονομική σημασία του θέματος…

Αυτά όμως αποτελούν εξειδικευμένες επιστημονικές αναλύσεις και έρευνες σίγουρα δεν αποτελούν ύλη για κάποιους ανόητους διαδραστικούς χρήστες των σόσιαλ μίντια (social media).

Όλες οι εκλογές που θα γίνουν εφέτος έχουν μια σχέση με τον άρτιο φυσικό αριθμό 666, που βρίσκεται μετά το 665 και πριν του 667. Υπάρχει όμως και μια σύμπτωση με το 666 της Ιερής Αποκάλυψης. Εάν, εγώ, έλεγα σχέση θα ήμουν αυθαίρετος. Λέω σύμπτωση έχοντας κατά νουν όλα αυτά που έχουν γραφτεί για τη διαφθορά που βασιλεύει σε πολιτικούς, πολιτική και πολίτες. Ως γνωστό η διαφθορά είναι καθαρά έργο του Σατανά και στον οποίο ανήκει ο Αντίχριστος και κατ’ επέκταση το 666, σύμφωνα με την Ιερή Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Τώρα που πληθαίνει το προεκλογικό μπίρι – μπίρι και μπλα-μπλα, σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις άκουσα κάποιον αναλυτή να λέει πως για όλα τα ψηφοδέλτια (Κοινοβουλίου, Ευρωκοινοβουλίου, Περιφερειών και Δήμων) θα χρειαστούν 150.000 υποψήφιοι! Τεράστιος αριθμός για την Ελλάδα των 10.000.000 ψηφοφόρων. Δεν ξέρω αν με έβαλε ο διάβολος ή όχι, μπήκα στην αριθμομηχανή του κινητού  και διαίρεσα 10.000.000: 150.000 για να δω σε πόσους πολίτες αντιστοιχεί ένας υποψήφιος. Βρήκα λοιπόν ότι, σε κάθε 66,666… πολίτες αντιστοιχεί ένας υποψήφιος. Πήξαμε δηλαδή στα εξάρια. Άνετα εφέτος θα μπορούμε να ονομάσουμε τους υποψήφιους και «εξαράκηδες».

Το πηλίκο αυτό είναι δεκαδικό περιοδικό. Αποτελείται από το 66 και την άπειρη περιοδική ακολουθία 666… Μπορούμε όμως, χωρίς να γίνουμε αυθαίρετοι, να στρογγυλοποιήσουμε το 66,666… και να πούμε πως σε κάθε περίπου 67 πολίτες αντιστοιχεί ένας υποψήφιος. Είτε με τη σύμπτωση του 666, είτε με τη στρογγυλοποίηση του 66 σε 67 υπάρχει μέγα πρόβλημα. Αυτό είναι πως θα βρεθούν δύο στενοί συγγενείς, ίσως και τρεις, σε διαφορετικά, κυρίως αυτοδιοικητικά, ψηφοδέλτια. Οι κοινοί συγγενείς και φίλοι των υποψηφίων ποιον θα ψηφήσουν; Θα ευχαριστήσουν τον ένα και θα δυσαρεστήσουν τους άλλους; Επίσης το εκλογικό αποτέλεσμα θα διαρρήξει τους συγγενικούς και φιλικούς δεσμούς; Αν αυτό συμβεί, στο παρελθόν έχει συμβεί, τότε οι εκλογές ίσως να έχουν και κάποια σχέση με το δυσώδες 666, αφού ο φθόνος είναι το πρώτο σατανικό αμάρτημα. Τώρα βέβαια δεν θα καταργήσουμε τις εκλογές για όλα αυτά. Αλλοίμονο οι εκλογές είναι ύπαρξη της Δημοκρατίας, αλλά και σε χώρες όπως η Ελλάδα δεν χρειάζονται και τόσες χιλιάδες υποψήφιοι, θα μπορούσε ο αριθμός να μειωθεί ουσιαστικά. Για παράδειγμα αν το Κοινοβούλιο μας είχε σήμερα 120 Έδρες μάλλον οι γυρολόγοι δεν θα ήταν 15, αλλά κάνα-δυο και η αντιπολίτευση σύσσωμη δεν θα αποκαλούσε την συμπολίτευση «κυβέρνηση αποστατών».

Παράλληλα εγώ δεν θα σκαρφιζόμουν τη σύμπτωση των εκλογών με το 666 και πολύ πιθανόν δεν θα είχε επικυρωθεί και η Συμφωνία των Πρεσπών. όλα θα βάδιζαν με ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ απ’ ότι βαδίζουν σήμερα. Εγώ λέω θα ήταν καλύτερα, χωρίς να αναφερθώ και στη μεγάλη οικονομία που θα γινόταν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *