«Αναφορές της GALERIE ΣΙΓΜΑ» Στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραια

IMG_5638Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7μμ, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.

Πέντε υπέροχοι ζωγράφοι συμμετέχουν και με τα έργα τους μας δίνουν μια άλλη όψη της πραγματικότητας, όπως την σκέφτονται και όπως την οραματίζονται.

Οι «Αναφορές της GALERIE ΣΙΓΜΑ» είναι μια καλή προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος καλά την αξία της τέχνης και να την εκτιμήσει ανάλογα.

Οι ζωγράφοIMG_5652ι που συμμετέχουν είναι: Στρατής Αθηναίος, Κώστας Καρνάβας, Δημήτρης Λουκόπουλος, Μανώλης Πολυμέρης και Γρηγόρης Σερεμετάκης συνεργάτες της πάλαι ποτέ «Γκαλερί Σίγμα» που ιδρύθηκε πριν είκοσι χρόνια περίπου «Αύγουστος 1999», και λειτουργούσε στην οδό Βασ. Σοφίας 65, απέναντι από το «Χίλτον», ως συνέχεια της «Γκαλερί Ζυγός» που λειτουργούσε στον ίδιοχώρο υπό την διεύθυνση του Αποστόλη Σαρρή.

Τον κατάλογο της έκθεσης προλογίζει ο ιστορικός της τέχνης Σωκράτης Λούπας, ο οποίος αναφέρεται συνοπτικά στη δουλειά των συμμετεχόντων καλλιτεχνών. Η έκθεση θα διαρκέσει ως και τις 17 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοικτή κάθε μέρα10.30-13.30 και 17.30-20.30 εκτός από το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *