Ανεπανάληπτο αφιέρωμα για την Βέμπο .. Στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

IMG_2494Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ώρα 8μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου, Καραΐσκου 104, πραγματοποιήθηκε μια καταπληκτική εκδήλωση της Εφορείας Καλλιτεχνικού με θέμα: «Σοφία Βέμπο – η Γυναίκα θρύλος».

Ότι και να πούμε γι’ αυτήν την εκδήλωση λίγο θα είναι. Ήταν κάτι περισσότερο από αυτό που στην καλύτερη περίπτωση περιμέναμε.

Μια μουσική παράσταση σπάνιου κάλλους και ομορφιάς που έπρεπε να παρακολουθήσουμε όλοι. Καλό θα είναι ναIMG_2498 δοθεί δημοσιότητα και να ξαναπαρουσιαστεί η εκδήλωση για να την απολαύσουν περισσότεροι.

Πολύ καλή στην αφήγηση η κυρία Έλντα Φλέγκα. Εξαιρετικότατοι: στο πιάνο ο Κων/νος Παλιούρας, στο τραγούδι η Κατερίνα Πάλλη.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Αντωνία Μεγαλοοικονόμου, που χαιρέτησε την εκδήλωση, την Πρόεδρο της ΧΕΝ Πειραιά κ. Χριστίνα Κολοβού, τον Αντιπρόεδρο του Πειραϊκού κ. Ευάγγελο Καρλαύτη, τους κ.κ. Εφόρους Γιώργο Δρούζα, Λίνα Δικαιάκου, Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου, τον Ειδικό Γραμματέα κ. Γιάννη Αλιφραγκή, την Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Δωδεκανήσου κ. Κατερίνα Βουρεξάκη, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Μπάμπη Μπουγά, τις κυρίες και τους κυρίους, Στέλιο Τραϊφόρο, Τένια Σταθάτου, Τάσο Μπούχλα, Ακριβή Κάραλη – Παπαδοπούλου, Ιάκωβο Τσουράκη, Μάγδα Ρούσση, Λίτσα Συντιχάκη, Αθηνά Φουντούλη, Στέλλα Παποράκη, Ανδρέα Δημάκη, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Νότα Ρουσσάκη, Κατερίνα Θανοπούλου, Τάνια Ξανακούδη, Βασιλική Μάκου, Κική Φουστέρη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *