Ανοίγει ξανά το Σινέ Μαρίνα στην Αίγινα

 

σινέΜετά από 18 χρόνια το αγαπημένο θερινό σινεμά της Αγίας Μαρίνας και πάλι κοντά μας

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι πάγια συνδεδεμένο με το θερινό σινεμά. Είτε βρίσκεται σε αστικό περιβάλλον είτε σε νησί, η εμπειρία τού να βλέπεις κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια είναι εξίσου μαγευτική. Η Αίγινα, κοντινή απόδραση δροσιάς για το Λεκανοπέδιο, διαθέτει τρία ανοιχτά σινεμά,τα οποία όλα βρίσκονται στην πόλη της Αίγινας. Φέτος, όμως, ανοίγει τις πόρτες του μετά από 18 χρόνια και το θερινό σινεμά της Αγίας Μαρίνας, έπειτα από απόφαση του Ντίνου Σχοινοχωρίτη να το ανακαινίσει.

«Το καλοκαίρι για εμένα είναι ταυτόσημο με το θερινό σινεμά. Αυτή η αίσθηση τού να μπορείς να βλέπεις ταινία με την παρέα σου ή την κοπέλα σου κάτω απ’ τα αστέρια δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Είναι κάτι μαγευτικό. Θερινό σινεμά είναι η παγωμένη μπύρα και τα πατατάκια σε μια καλοκαιρινή βραδιά, απολαμβάνοντας την ταινία», μας λέει ο ίδιος.

«Αυτό που είχα και έχω στο μυαλό μου είναι το σινεμά να δώσει παραπάνω ζωή και μια εναλλακτική λύση στον κόσμο της Αγιάς Μαρίνας για διασκέδαση, η οποία είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρονιά»

«Αυτό που είχα και έχω στο μυαλό μου είναι το σινεμά να δώσει παραπάνω ζωή και μια εναλλακτική λύση στον κόσμο της Αγιάς Μαρίνας για διασκέδαση, η οποία είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρονιά. Θέλω όπως έζησα εγώ ως πιτσιρικάς στο νησί, έτσι να μπορέσουν και τα πιτσιρίκια τώρα να το ζήσουν κάτι ανάλογο».

Πλέον το Σινέ Μαρίνα έχει ανοίξει τις πόρτες του, πλήρως ανακαινισμένο, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα. Βέβαια, όσον αφορά την αισθητική του, διατηρεί την απλότητα και την αύρα άλλης εποχής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *