ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χατζηγιάννης - Σκούμπελος ΑντώνιοςΑξιότιμε Κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος με όλο το σεβασμό θα σας γράψω δυο λόγια και να σας πω ότι θα προσφέρετε τη μεγαλύτερη τή μέγιστη υπηρεσία στην πατρίδα στο λαό και γενικότερα στον ελληνισμό εάν φροντίσετε στην κατάλληλη για σας στιγμή να διδαχτεί από τώρα και στο εξής τουλάχιστον ο ελληνικός λαός την πραγματική νεότερη ιστορία της πατρίδας του.

Όπως είναι γνωστό ο ελληνικός λαός διδάχτηκε και εξακολουθεί να διδάσκεται ψευδή και παραχαραγμένη ιστορία είναι ο μόνος λαός στην υφήλιο από τον οποίον αφαιρούν το δικαίωμα να γνωρίσει την αληθινή ιστορία των προγόνων του πού συστηματικά, προγραμματισμένα ύπουλα διαστρεβλώνουν. Είναι ο μόνος λαός στον οποίον απαγορεύουν να πληροφορηθεί ποιοι πραγματικά τον απελευθέρωσαν και του χάρισαν την πατρίδα του ποιοί πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την αναγέννηση της σημερινής Ελλάδας. Και όχι μόνο αυτό ο ελληνικός λαός είναι ο μόνος λαός της γης που πειθαναγκάζεται να τιμά να υμνεί να ευγνωμονεί και να δοξολογεί τους προδότες της πατρίδας του, ντόπιους και ξένους.

Από το 1821 ίσαμε το πρόσφατο παρελθόν η Ελληνική ιστορία είναι είναι γεμάτη από προδοσίες Ελλήνων και ξένων (φίλων και συμμάχων μας). Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω; Το 1821 είναι γεμάτο από τέτοιους σιχαμερούς προδότες όπως Π.Χ. τον Τάτση ΜΑΓΓΙΝΑ, τσιράκι του Μαυροκορδάτου ο οποίος αγωνίζεται να εξοντώσει τόν άνθρωπο που αν δεν είχε γεννηθεί, η σημερινή Ελλάδα δεν θα υπήρχε θα ήταν ακόμα βιλαέτι των παλιανθρώπων της δεξιάς, επαρχία της Τουρκιάς, να εξοντώσει τον Γεώργιο Καραϊσκάκη. Ποιος; ο λακές του Λονδίνου o Μαυροκορδάτος. Τού σκαρώνει τή δίκη στην εκκλησία της Παναγίας έξω από το Μεσολόγγι τήν 1/4/1824 δημόσιος κατήγορος μεταξύ των άλλων καθαρμάτων και ο Τάτσης Μαγγίνας. Ο Μαγγίνας με λύσσα γύρεψε νά θανατώσουν της πατρίδας τον αναγεννητή. Τό 1826 ο προδότης βρίσκεται στο Αιτωλικό και πρωτοστατεί στην παράδοσή του, προσκυνάει τον Κιουταχή τώρα, υπηρετεί τον Τούρκο πασά πιστά ειλικρινά. Συγκινημένος Βεζύρης από την αφοσίωση του καθάρματος τον διορίζει γενικό Κοτσάμπαση της δυτικής Ελλάδας. Τελικά Ένα χρόνο αργότερα στην περίφημη μάχη της Αράχοβας μαζί με τους Τούρκους πολεμάει με πάθος τους Έλληνες και ο Μαγγίνας ο ελεεινός προδότης ο κατήγορος του Καραϊσκάκη. Τον πιάσανε οι Έλληνες Τον πήγαν στο Καραϊσκάκη αλλά ο ήρωας δεν καταδέχτηκε να τον σκοτώσει αλλά τον έστειλε συνοδεία νά τόν παραδώσουν στην Ελληνική Κυβέρνηση στο Ναύπλιο γιά να τον τιμωρήσουν το κάθαρμα όπως του άξιζε. Καί  η ελληνική κυβέρνηση τών Κουντουριώτη Μαυροκορδάτου τον τιμώρησε πράγματι παραδειγματικά στην συνέλευση της Τροιζήνας η Ελληνική κυβέρνηση διόρισε τόν Μαγγίνα πληρεξούσιο του Ελληνικού λαού. Στα χρόνια του Όθωνα ο Μαγγίνας ο έμπιστος της συμμορίας των ακροδεξιών καθαρμάτων, έγινε γερουσιαστής σύμβουλος επικρατείας και υπουργός των οικονομικών δύο φορές αλλά και μετά το διώξιμο του Όθωνα πάλι έλαβε διάφορα αξιώματα. Η Μεγάλη  Ελληνική εγκυκλοπαίδεια του Πυρσού παρουσιάζει το Μαγγίνα σαν ήρωα αγωνιστή, πολιτικό, και σύμβουλο του Καραϊσκάκη. ΖΗΤΩ η ελληνική εγκυκλοπαίδεια. Η Ελληνική γραμματεία, Ζήτω τό ψεύδος, η απάτη και η προδοσία το Αίσχος η Ελεεινότης.

Πρέπει ο ελληνικός λαός να μάθει πώς Ένας μεγαλοαπατεώνας διεθνούς ολκής που συνελήφθη στο Λονδίνο για απάτη δικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση καί εξετέθη σέ κοινή θέα περνούσε δηλαδή ο κόσμος και τον έφτυνε ανακηρύσσεται στην συνέλευση της Τροιζήνας στις 29/3/1827 πρώτος Στόλαρχος και γενικός αρχηγός όλων των ναυτικών Δυνάμεων της Ελλάδος αυτός ο αλήτης ο ναύαρχος ΚΟΧΡΑΝ σε συνεργασία με την αγγλική κυβέρνηση τους άγγλους απεσταλμένους στην αγωνιζόμενη Ελλάδα στρατιωτικούς που ήταν κλέφτες και κατάσκοποι τους Εβραίους τραπεζίτες, τά τσανάκια του Μαυροκορδάτου ΟΡΛΑΝΔΟ καί ΛΟΥΡΙΩΤΗ, και όλη την ελληνική συμμορία των ακροδεξιών πολιτικάντηδων, φάγανε εκατοντάδες χιλιάδες χρυσές λίρες από τα περίφημα δάνεια προς την Ελλάδα όταν το Μεσολόγγι πέφτει επειδή οι πολιορκημένοι δεν έχουν ένα γρόσι να προμηθευτούν ψωμί και τηγανίζουν ποντίκια.

Πρέπει να μάθουν οι Έλληνες ποιοι και γιατί δολοφόνησαν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο – γιατί καταδίκασαν για προδότες Τον Καραϊσκάκη τον Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη, Νικηταρά. και τόσους άλλους τίμιους αγωνιστές και έβαλαν αρχηγούς του Ελληνικού Στρατού διεθνείς απατεώνες τουρκόφιλους και πράκτορες των εγγλέζων τον άλλον αλήτη τόν ψευτοστρατηγό τον περιβόητο εγκληματία ΤΣΏΡΤΣ που η δεξιά της εποχής οι πρόδρομοι των μετέπειτα δοσίλογων και προδοτών τόν έκαμαν αρχιστράτηγο τού Ελληνικού Στρατού για να πουλήσει τον αγώνα Τούρκους. Αλλά και στη συνέχεια στον ελεύθερο Εθνικό μας βίο πάλι η ιστορία μας είναι γεμάτη από ατιμίες και προδοσίες (ελλήνων) και ξένων ενάντια στην πατρίδα στο λαό

Νά μάθουν οι Έλληνες Πώς αυτοί που μηχανεύτηκαν όλα αυτά τιμήθηκαν και τα ονόματά τους κοσμούν σήμερα τους κεντρικότερους δρόμους της Ελλάδας

Τα ελληνικά σχολεία η ελληνική παιδεία εξαπατούσαν τον ελληνικό λαό προσφέροντας στα παιδιά του μία ιστορία της εθνικής Παλιγγενεσίας ψεύτικη και παραχαραγμένη, ο Βλαχογιάννης ο Σπηλιάδης ο Φωτάκος ο Χρυσανθακόπουλος ο Μακρυγιάννης ΚΛΠ αυτοί θα οδηγήσουν τον Έλληνα για να μάθει τη σωστή ελληνική ιστορία.

Όσον αφορά τον περίφημο φιλελληνισμό είναι ένας ξενόφερτος μύθος. Οί Ευρωπαικές απολυταρχίες καταδίκασαν την Ελληνική επανάσταση και συντάχτηκαν με τους τούρκους. Οί λαοί όμως  αναγάλλιασαν. Γενικά η μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαικών μαζών στάθηκε  ομόφωνα στο πλευρό του μαχόμενου Ελληνισμού. Είναι πλέον βέβαιο ότι όλοι σχεδόν οί  Άγγλοι πού έφτασαν στην Ελλάδα στα χρόνια του Αγώνα ήταν ειδικοί αποσταλμένοι ή τυχοδιώχτες. Τά ίδια και οί  Γάλλοι  Γερμανοί  αναμείχθησαν στα εσωτερικά μας και προκάλεσαν μύρια δεινά. Τυχοδιώκτες, κατάσκοποι, απατεώνες περιλαμβάνονται στους περίφημους φιλέλληνες.

Κορυφαίος ο Λόρδος ΒΎΡΟΝ. τόν τίμησε η Ελλάδα και τον τιμά όσο κανένα από τα δικά της τέκνα αλλά ο Άγγλος ποιητής δεν υπήρξε φιλέλληνας. Ο μύθος του φιλελληνισμού του ΒΎΡΩΝΑ γεννήθηκε μετά από το θάνατο του o C.M. WOODHOUSE στο βιβλίο του The Philellenes σελ.92 – 93 γράφει ότι η συμβολή του Βύρωνα στην απελευθέρωση της Ελλάδος μόνο με τη συμβολή της ίδιας Αγγλίας θα μπορούσε να συγκριθεί. Η Αλήθεια είναι ότι και οι δύο έβλαψαν την Ελλάδα

Τα περισσότερα από τα φιλελληνικά εξαμβλώματα είναι προϊόντα της υποτέλειας όπως π.χ οί τιμές που έχουν  απονεμηθεί στον Υπουργό των εξωτερικών και πρωθυπουργό στα κρίσιμα χρόνια του αγώνα Γεώργιο Κάνιγκ. Δεν υπήρξε φιλέλληνας ο άγγλος πολιτικός Όλες οί πρωτοβουλίες του όλοι οι διπλωματικοί του χειρισμοί που αφορούσαν την επανάσταση και το μέλλον του ελληνικού έθνους τα βρετανικά συμφέροντα αποκλειστικά και πάντα εξυπηρετούσαν. Η στάση του Κάννιγκ σε ολόκληρη την κυβερνητική του θητεία υπήρξε αταλάντευτα Ανθελληνική. Σ’ αυτόν κυρίως οφείλεται καί το συρρικνωμένο και εκτρωματικό κρατίδιο που δημιουργήθηκε με το πρωτόκολλο τού 1830.

Ο Κάννιγκ αποδείχθηκε ένας από τους στυγνότερους εκπροσώπους του αγγλικού ιμπεριαλισμού.

Το 1821 οί Έλληνες μάχονται ολομόναχοι είναι εχθρικές όλες οί ξένες κυβερνήσεις

Δεν ναυμάχισαν για την Ελλάδα οί τρείς δυνάμεις στο Ναυαρίνο.

Οι λαοί. είδαν με συμπάθεια  την Ελληνική επανάσταση, οί κυβερνήσεις τους με μίσος. Το είχαν επισημάνει οί αγωνιστές. Ο Μακρυγιάννης το επισημαίνει κ.α

Τελικά δοξάζονται ως φιλέλληνες άσπονδοι εχθροί του Ελληνισμού και κατά την επανάσταση του 21α και θα συνεχιστούν οί τιμές και οί δοξολογίες για πολλούς ξένους και ντόπιους προδότες πού αναμίχτηκαν καταστροφικά στα Ελληνικά πράγματα και κατά την περίοδο του ελεύθερου εθνικού βίου.

Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας νομίζω ότι η οδός φιλελλήνων είναι υπεραρκετή για να τιμηθούν οί ανώνυμοι φίλοι της Ελλάδας πού με λόγο ή έργο υπερασπίσθηκαν τά Ελληνικά δίκαια.

Την πατρίδα μας τη λευτέρωσαν οί Έλληνες πατέρες μας, ούτε οί, Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, ούτε εισαγόμενοι ξένοι πράκτορες.

Τελικά νά ξηλώσεις τις πινακίδες από τους δρόμους με τά ονόματα όλων αυτών και από τά βάθρα τους να γκρεμίσεις τους ανδριάντες και τις προτομές όλων αυτών των μισελλήνων ξένων και (ελλήνων) και νά βάλεις τιμημένα Ελληνικά ονόματα στους δρόμους Ανδριάντες και προτομές.

Όσον αφορά αυτόνε πού μας κάνει το ζόρικο και μας φοβερίζει μού φαίνεται πώς το πάει φιρί, φιρί να τον στείλουμε εκεί πού τόν είχαν στείλει οί Έλληνες με το Βενιζέλο το 1920 και είχε ξεβρομίσει η Μεσόγειος.

Αντώνης Ευθ. Χατζηγιάννης – Σκούμπελος

Πλοίαρχος Ε.Ν.

Ιστορικός, Ερευνητής συγγραφέας— Γνήσιος Χηρολακιώτης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *