Αντιπεριφέρεια Νήσων Πειραιά…ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

εργοτάξιαΤα εργοτάξια της Σαλαμίνας επισκέφθηκε χτες 28 Μάρτη ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά των ομβρίων και της αποχέτευσης, τα οποία απασχολούν κατοίκους και επισκέπτες ενόψει της έναρξης της πασχαλινής περιόδου.

Αρχικά, ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε το έργο των ομβρίων, το οποίο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του στη Λεωφόρο Ζωοδόχου Πηγής και να έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία μέσα στην επόμενη βδομάδα. Το εναπομείναν τμήμα απαιτεί συνδυασμένη παρέμβαση και συντονισμό, σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ και την COSMOTE. Το έργο εκτελείται στον πιο πολυσύχναστο κόμβο της Σαλαμίνας και η προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής είναι να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών.

Κατόπιν ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε το έργο του δικτύου των ακαθάρτων στο Καματερό, όπου και διαπίστωσε ότι οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό και προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως την Μεγάλη Εβδομάδα. Συνεπώς, δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας από τους κατοίκους της περιοχής ότι το έργο θα μείνει ημιτελές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *