Αντιπεριφέρεια Νήσων Πειραιά ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ2Τη Σαλαμίνα επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την αναβάθμιση του Κέντρου Νεότητας του νησιού, προϋπολογισμού 460.000€ από Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής για στροφή της νεολαίας στην άθληση και σε διαφορετικές μορφές δημιουργικής απασχόλησης, η βελτίωση των εγκαταστάσεων του Κέντρου Νεότητας θα δώσει διέξοδο στη νεολαία της Σαλαμίνας αναβαθμίζοντας το επίπεδο αναψυχής και άθλησης των κατοίκων, των νέων αλλά και των παιδιών αφού ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί και στον εκσυγχρονισμό της υφιστάμενης παιδικής χαράς στον προαύλιο χώρο.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τη νεολαία της Σαλαμίνας, που επιτέλους «παίρνει σάρκα και οστά», μετά από μακροχρόνιες καθυστερήσεις.

Στόχος της Περιφέρειας είναι η μικρότερη δυνατή όχληση κατοίκων και επισκεπτών και η ολοκλήρωση των έργων εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων τους, σύμφωνα με τις κείμενες προδιαγραφές και τους κανόνες της Τέχνης και της Επιστήμης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *