Αντιπεριφέρεια Νήσων Πειραιά.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ2Αρχικά πραγματοποίησε αυτοψία όπου διαπίστωσε την αποτελεσματικότητα των ληφθέντων μέτρων προστασίας με πλέγματα και τοιχία στο δρόμο Καλλονής-Επιδαύρου.

Στη συνέχεια, μετέβη στο δρόμο Δρυόπης-Αγ. Αποστόλων, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία και αυτού του έργου και να συντονίσει τις απαιτούμενες ενέργειες για την επίσπευση της απομάκρυνσης των φαναριών ρύθμισης κυκλοφορίας, τα οποία ταλαιπωρούν επί σειρά ετών τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Επιπλέον, συναντήθηκε με τους κατοίκους της Καλλονής και συζήτησε μαζί τους τρόπους για την επίλυση του θέματος της διαχείρισης των ομβρίων μετά την ανακατασκευή του δρόμου και των τεχνικών έργων. Οι λύσεις που πρότεινε ο Αντιπεριφερειάρχης έγιναν αποδεκτές από τους κατοίκους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την άμεση ορθολογική αντιμετώπιση του προβλήματος της διαχείρισης των ομβρίων υδάτων, από τον υπερκείμενο ορεινό όγκο.

Ακολούθησε αυτοψία του επαρχιακού δρόμου Αγ. Αποστόλων-Γαλατά, όπου αποφασίστηκε η επίσπευση της ανανέωσης της διαγράμμισης.

Τέλος, επισκέφτηκε τα έργα που πραγματοποιούνται στο λιμάνι του Πόρου, όπου διαπίστωσε την ικανοποιητική πορεία τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *