Αντιπεριφέρεια Νήσων Πειραιά….Θεοφάνεια στη Σαλαμίνα

ΣΛΛΑΜΙΝΑ2Την Περιφέρεια και την Περιφερειάρχη κ. Δούρου εκπροσώπησε στην τελετή αγιασμού των υδάτων ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σαλαμίνας παρουσία πλήθους κόσμου.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηπέρος παραβρέθηκε στην καθιερωμένη κοπή πίτας του Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους παρευρισκομένους για μία καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αισιοδοξία. Ενημέρωσε για τα υπό κατασκευή έργα και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία υφίστανται λόγω των εκτελούμενων έργων κατασκευής του αγωγού ακαθάρτων με ΣΑΛΑΜΙΝΑ1 τα κλείσιμο της παραλιακής οδού Αμπελακίων- Σεληνίων. Επεσήμανε ότι το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του Απριλίου του 2019.

Τέλος, προσκεκλημένος της Δημοτικής Κοινότητας Κανακίων και του Εξωραϊστικού Συλλόγου παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας, όπου παρουσία των Προέδρων των κκ Μπούτση και Κονσόλενα αντίστοιχα, ευχήθηκε υγεία και ευημερία σε όλους και τους τόνισε ότι η Περιφέρεια είναι πάντα δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *