ΑΝΤΩΝΗΣ Γ. ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά

 

618colorá_Layout 1Γεννήθηκα το 1991, στον Πειραιά, όπου ζω και εργάζομαι. Κατάγομαι από την Κοίτα της Μάνης και τα Χανιά της Κρήτης, είμαι γιος του Αντιναυάρχου Γεωργίου Μοραντζή και της Μαρίας Μαράκη.
Αποφοίτησα από το Πειραματικό Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, είμαι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Διοίκησης Επιχειρήσεων & Ολικής Ποιότητας, καθώς και τελειόφοιτος της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Σήμερα, ζω και εργάζομαι στην πόλη μας ως Λογιστής σε Οικονομική Διεύθυνση.
Από το 2010 έως και σήμερα, είμαι Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά, ενώ έχω διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Α’ Κοινότητας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.).
Ακόμη, από το 2002 ασχολούμαι ενεργά με τους Ναυτοπροσκόπους του Πειραιά. Είμαι, περαιτέρω, ειδικός γραμματέας του Δ.Σ του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Τέλος, έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Απανταχού Μανιατών, είμαι Τακτικό Μέλος στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, καθώς και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

ΑΝΤΩΝΗΣ Γ. ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά
με το συνδυασμό
«Πειραιάς-Πόλη-Πρότυπο»
του Νίκου Βλαχάκου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *