Αποκριάτικη εκδήλωση για παιδιά εξυπηρετούμενων οικογενειών

IMG_8719Μία ξεχωριστή ευκαιρία να ζήσουν από κοντά στιγμές εθελοντικής δράσης και προσφοράς είχαν τα μέλη ομάδας των εργαζομένων του Όμιλου Εταιρειών Mellon στο πλαίσιο της έμπρακτης συνεργασίας τους με τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Ο λόγος για την εκδήλωση της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2019 όπου οι ερυθροσταυρίτες εθελοντές και οι εργαζόμενοι της Mellon διοργάνωσαν και  υλοποίησαν αποκριάτικη γιορτή για 60 παιδιά  ωφελούμενων οικογενειών από την Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος Πειραιά.

Τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ξέγνοιαστα, να απολαύσουν τις αποκριάτικες μέρες και να αγνοήσουν τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν καθημερινά λόγω κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων. Ενώ η εν λόγω ομάδα έδειξε με τον πλέον ανάγλυφο τρIMG_8727όπο ότι εθελοντισμός και προσφορά δεν είναι κάτι απόμακρο και για λίγους αλλά προέρχεται από τον άνθρωπο, απευθύνεται στον άνθρωπο ανταποδίδοντας του ως αντάλλαγμα την ικανοποίηση της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης η χορωδία του Πειραιά παραχώρησε το φιλόξενο χώρο της ώστε οι ωφελούμενοι να ζήσουν τι εορταστικές αυτές στιγμές με ακόμη καλύτερο τρόπο.

Ως Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ ευχαριστούμε την χορωδία του Πειραιά και του Όμιλου Εταιρειών Mellon και ευχόμαστε αυτό να είναι η αρχή μίας εξαιρετικά γόνιμης συνεργασίας στο μέλλον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *