Αποτύχαμε να σκεφτούμε λογικά

Σκεφτήκατε ; φίλοι και συμπολίτες, ότι το μέγα λάθος της ζωής μας, ότι ντυθήκαμε στα χρώματα διαφόρων κομμάτων; και ξεχάσαμε κι εμείς να ντυθούμε με τα χρώματα της σημαίας μας!

Σκεφθήκατε ποτέ; ότι οι εκλεγμένοι με λαϊκή εντολή, δεν μας δώσανε ποτέ σημασία; Δεν ξεσηκωθήκαμε τότε που έπρεπε;

Σκεφθήκατε ότι μας θόλωσαν το μυαλό; Όχι, δύο φορές ΟΧΙ και αφού δεν ξεσηκωθήκαμε; Έτσι άρχισε ο απόλυτος εξευτελισμός. Φτώχεια και ανεργία πλημμύρισαν την πατρίδα. Όλες τις επιδοτήσεις τις μοιράστηκαν τα κόμματα, τα γλέντησαν, και ποτέ δεν ενδιαφερθήκαμε να μάθουμε: τα δάνεια των κοινοτικών φορέων τι αντάλλαγμα έχουν.

Δεν ξεσηκωθήκαμε τότε που μας έλεγαν λιγότερο κράτος. Δεν ξεσηκωθήκαμε τότε που η ολιγαρχία μάζευε μυθικά ποσά και σε μας πέταγαν τα ελάχιστα. Δεν ξεσηκωθήκαμε τότε που έπρεπε γιατί εμείς πιστέψαμε στις πλασματικές εικόνες χαράς και ευτυχίας που μας έδειχναν τα Μ.Μ.Ε.

Τα στελέχη των κομμάτων, συνήθως είναι πολιτικοί που δεν έχουν πολιτική και άνθρωποι μηδέποτε εργασθέντες. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η ονομασία κομμάτων, κλαδικές εργαζομένων. Δεν θέλουμε λαμόγια, που δημιουργούν και συντηρούν όλη αυτή την ανεμοθύελλα, που μας καταστρέφει.

Όλα τα κοινωφελή έργα χάνονται. Είμαστε όλοι ένοχοι διότι τόσα χρόνια τους υποστηρίξαμε, τους ψηφίσαμε, άρα όλοι δυστυχώς αποτύχαμε. Ο Σουρής, είπε [όλους τους κεφαλαιούχους στου διαβόλου τα τεφτέρια, να τους χ….. κάθε μέρα, όλοι σαν βδέλλες ρουφούν το εργατικό το αίμα.

ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *