Βιβλιοκριτική..«Ο Κορωνοϊούλης» Σύγχρονο παραμύθι της Μαρίας Σαρρή – Μπελλέ

σαρρήΜε μεγάλη χαρά δεχτήκαμε το βιβλίο της δραστήριας, γνωστής IMG_3468συγγραφέα, ποιήτριας και ζωγράφου κ. Μαρίας Σαρρή – Μπελλέ, με τον τίτλο «Ο Κορωνοϊούλης», που είναι ένα πολύ ωραίο διδακτικό παραμύθι, αφιερωμένο στα εγγόνια της.

Ένα παραμύθι σύγχρονο «Ο Κορωνοϊούλης» που δεν μοιάζει και πολύ με τα άλλα παραμύθια, αφού όλο είναι γραμμένο σε μικρά τετράστιχα ποιηματάκια, που διαβάζονται μονορούφι και είναι πολύ κατανοητά από τα παιδιά.

Βέβαια και μεις οι πιο μεγάλοι έχουμε πάντα την εμφανή, καλή διάθεση να διαβάζουμε παραμύθια εκλεκτά και με νοήματα θετικά, γιατί μόνο μέσα από αυτά καταλαβαίνουμε το βαθύ νόημα της ζωής και βλέπουμε καθαρά το τι γίνεται γύρω μας.

Πολλά τα μηνύματα που μας περνά ο Κορωνοϊούλης και μας διδάσκει να προσέχουμε, να είμαστε πειθαρχημένοι, να προσπαθούμε να ζούμε ο ένας κοντά στον άλλο με αλληλεγγύη και αγάπη.

«Ο Κορωνοϊούλης» ένα παραμύθι που πρέπει να διαβάσουμε όλοι και να το διαβάσουμε ξανά και ξανά στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Συγχαρητήρια στην αξιόλογο άνθρωπο του πνεύματος και της τέχνης κ. Μαρία Σαρρή – Μπελλέ, για το αριστούργημα που μας έδωσε. Είναι πάρα πολύ ωφέλιμο για όλους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *