Βιβλιοπαρουσίαση..«Ν.Α.Τ: Πώς και γιατί φτάσαμε στην χρεωκοπία» Βιβλίο του Νίκου Βλαχόπουλου

DSC09502Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο – Κολοκοτρώνη 132, 2ος όροφος). Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων Ν.Α.Τ. και η Φιλολογική Στέγη Πειραιά, διοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Βλαχόπουλου με τίτλο «Ν.Α.Τ: Πώς και γιατί φτάσαμε στην χρεωκοπία».

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν: Στέφανος Μίλεσης, συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής, Πρόεδρος Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς, Σωτήριος Μπουλντούμης, συγγραφέας, συνταξιούχος Πλοίαρχος Ε.Ν. και ο συγγραφέας του βιβλίου. Την εκδήλωση προλόγισε ο DSC09511δημοσιογράφος, συγγραφέας και ιστορικός Γιώργος Λεκάκης.

Πολύ κατατοπιστικό το βιβλίο, με καλές αναφορές και πλήρη στοιχεία για το πώς ένα υγιέστατο ασφαλιστικό ταμείο σύρθηκε στην χρεωκοπία και απαξιώθηκε πλήρως, βάζοντας σε δοκιμασία χιλιάδες ναυτικούς μέλη του.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Πειραιά κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο, τον Αντιπρόεδρο και την Γενική Γραμματέα της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά κ.κ. Δημήτρη Κρασονικολάκη, Σοφία Σπύρου, τον Ιατρό και Πρόεδρο της ΜΕΡΙΜΝΑ κατά των Ναρκωτικών κ. Δημήτρη Θεοδωρολέα, τους ποιητές κ.κ. Αντώνη Μικέλη, Γιάννη Λυμπέρη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *