Βιβλιοπαρουσίαση.«Τα δικαιώματά σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση» του Ι. Βαρδακαστάνη στη Δημοτική Πινακοθήκη

IMG_0066Την Τρίτη 26 Μαρτίου  2019 ώρα 18:30 στην Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά, Φίλωνος 29, ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, με την ιδιότητα του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) παρουσίασε στον Πειραιά την έκδοση του EDF και της Ε.Σ.Α.μεΑ. για τα δικαιώματα των ατόμων με αIMG_0076ναπηρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το βιβλίο αυτό έχει τον τίτλο «Τα δικαιώματά σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση» και παρουσιάζει συνοπτικά τη νομοθεσία, τις πολιτικές και τα προγράμματα που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θεσπίσει από το 1997 μέχρι σήμερα.

Η περίοδος αυτή συμπίπτει με την προεδρία του Ι. Βαρδακαστάνη στο EDF. Η συνεισφορά της Ε.Σ.Α.μεΑ. και του ελληνικού αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση και στη διεκδίκηση αυτών των πολιτικών για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήταν και είναι καθοριστική.

Η μεστή ομιλία του κ. Βαρδακαστάνη συγκίνησε το μεγάλο ακροατήριο που προσήλθε στην Δημοτική Πινακοθήκη.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον πρώην Βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, τον Υποψήφιο Βουλευτή κ. Στέλιο Μανουσάκη, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο κ. Αργυρώ Λαγκαδιανού – Κανιούρα, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Βρόντο, τις κυρίες και τους κυρίους, Βάσω Γανωτοπούλου, Λίνα Βλάμου, Κατερίνα Θανοπούλου, Πίτσα Τσαβδάρη, Θανάση Γαλάτη, Σάββα Παπαδόπουλο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *