Βιβλιοπαρουσίαση..«Το βυσσινί μου τριαντάφυλλο» Ποιητική συλλογή της Σοφίας Μαρκοζάνη

IMG_0863Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και ώρα 7μμ, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Καραΐσκου 104 Πειραιάς, παρουσιάστηκε νέα ποιητική συλλογή της Σοφίας Μαρκοζάνη με τον τίτλο: «Το βυσσινί μου τριαντάφυλλο».

Μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Φιλολογική Στέγη Πειραιά και σκηνοθετήθηκε από τον Σκηνοθέτη και Ηθοποιό κ. Δημήτρη Κοντοδήμο και ήταν αφιερωμένη στην εγγονή της ποιήτριας, την γλυκυτάτη νερά Παναγιώτα – Άρτεμη Αναστασίου, η οποία καταχειροκροτήθηκε για την ευαισθησία της απαγγελίας των ποιημάτων της Σοφίας Μαρκοζάνη.

Μεταξύ των προσελθόντων που γέμισαν την μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου, διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πολιτευτή κ. Μίνα Σαμαρά, τον Αντιπρόεδρο των Κρατικών Αγορών κ. ΓιώργIMG_0852 ο Βαγιάκη, τον Έφορο του Πειραϊκού κ. Γιώργο Δρούζα, την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο κ. Μαρία Σαλαγιάννη, τον πρώην Πρόεδρο των Σμυρναίων κ. Δημήτρη Γκιουλιστάνη, τον Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο, τις κυρίες και τους κυρίους, Νατάσσα Καμπόλη, Ουρανία Περιμένη, Μαίρη Μπριλή, Ρεβέκκα Δημητριάδου, Μαρία Χατζοβούλου, Μαίρη Κυδωνάκη, Ευτυχία Βαρώνη, Ανδρέας Πριονάς, Ζανέττα Καλοσκάμη, Κατερίνα Θανοπούλου, Θανάση Γαλάτη, Παναγιώτη Πρεδάρη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *