ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης, στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, τόνισε ότι υπάρχει μια καλή συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Μιχάλαρο. Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης επεσήμανε την ανάγκη οι βουλευτές όλων των κομμάτων, να στηρίξουν την ελληνική παραγωγή και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, καθώς, όπως ανέφερε, ο στόχος είναι κοινός από όλους. «Είναι σημαντικό να γίνει ένας σωστότερος και αρτιότερος σχεδιασμός τα επόμενα χρόνια για την ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγής και η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, στο βαθμό των δικών της δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων»,  σημείωσε ο κ. Μώραλης».

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, συνεχάρη τον Δήμαρχο Πειραιά για την αστική ανάπλαση στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου,  σημειώνοντας:  «Χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τον δήμαρχο, στο Δημοτικό Θέατρο, να μας παρουσιάζει το σχέδιο για τον Παπαστράτο και ότι 10.000 εργαζόμενοι θα είναι σε αυτό το υπέροχο κτήριο. Είναι ένας σχεδιασμός για την ανάπτυξη των σύγχρονων επαγγελμάτων, στον Άγιο Διονύσιο, πού είναι η καρδιά της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας. Τα μηχανουργεία  θα γίνουν μονάδες με σύγχρονη τεχνολογία, θα έρθουν νέα παιδιά με τα πτυχία τους, με τις ειδικότητές τους, να αξιοποιήσουν αυτό το δυναμικό και ο Πειραιάς να πάει μπροστά».

Επίσης, στην εκδήλωση σύντομους χαιρετισμούς έκαναν: ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καρύδης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κ. Γερασιμούλα – Αλεξάνδρα Τουμαζάτου και ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *