Βιοτεχνικό επιμελητήριο Πειραιά..Ενημερωτική εκδήλωση για ενίσχυση Ανταγωνιστικότητας – Επιχειρηματικότητας

IMG_8820Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 13 Μαρτίου 2019, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, η ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Παρουσίαση των Δράσεων «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας», στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, και την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ), εταIMG_8825ίρο του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ) και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας & Απασχόλησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΚΕΠΑ ΒΕΠ).

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Α΄ αντιπρόεδρος Β.Ε.Π. κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τα στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ για την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με το Επιμελητήριο και τόνισε ότι το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά θα συνεχίσει την ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών του σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Αναλυτικά τις δύο δράσεις παρουσίασαν τα στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ, που, στη συνέχεια, απάντησαν σε ερωτήσεις των παρισταμένων.

Το Επιμελητήριο θα συνεχίσει την ενημέρωση των μελών του με εκδηλώσεις σε όλη της επιμελητηριακή του περιφέρεια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *