Βραβεία και αυτοβιογραφία Ιδρυτή Στο Ίδρυμα Σιαφλά – Μπαλόγλου

 

IMG_2094Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ, στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Καραΐσκου 111 (πλατεία Κοραή). 3ος όροφος, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, κατά την οποία το Ίδρυμα ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ απένειμε τα βραβεία του Α’ Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης που διοργάνωσε. Παράλληλα, σε συνδυασμό με την εκδήλωση βράβευσης, έγινε η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Οικονομολόγου, Ποιητή και Προέδρου του Ιδρύματος κ. Γιώργου Σιαφλά, με τίτλο «Σε διαλέγω για πόνο. Αντέχεις;».

Αξιόλογος ποιητής και άνθρωπος ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γιώργος Σιαφλάς, προσπαθεί με ίδιαIMG_2085 μέσα, πόνο και πολύ προσπάθεια να ανεβάσει το νεοϊδρυθέν Ίδρυμά του και να το αναδείξει σε βάθρο πολιτισμού και Παιδείας.

Μετά τις βραβεύσεις και τις ομιλίες ακολούθησε κέρασμα, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να συγχαρούμε τον κ. Σιαφλά και να τον ευχαριστήσουμε για τις προσπάθειές του.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τις κυρίες και τους κυρίους, Καίτη Γραμματικοπούλου, Ντίνα Τρουπιώτη, Παύλο Ροδιτάκη, Παύλο Μπαλόγλου, Στέλιο Τραϊφόρο, Ελευθερία Χατζηδουλή, Αντώνη Μικέλη, Μάνο Χατζηγεωργίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *