ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΤΑΘΜΟΣ1Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του προσωπικού των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, αφού ευχήθηκε το 2018 να είναι μια νέα δημιουργική και παραγωγική χρονιά για όλους, μίλησε για το  σημαντικό ρόλο που παίζει στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών, η ένταξή τους στην προσχολική αγωγή. «Σε αυτήν την τρυφερή ηλικία, ένας από τους βασικούς στόχους μας – τόνισε- είναι η κάλυψη των βιολογικών αναγκών των παιδιών και η καλλιέργεια σημαντικών ικανοτήτων και κατάλληλων γνώσεων που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μεταβούν ομαλά στα επόμενα στάδια της σχολικής αγωγής».

Ευχαρίστησε όλο το διοικητικό, εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών γιΣΤΑΘΜΟΣ2α την ποιοτική δουλειά που προσφέρουν καθημερινά και την άριστη συνεργασία που υπάρχει.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης. Οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι: Αθηνά Γλύκα, Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Αγραπίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Κούβαρης, οι κ.κ. Κοινοτικοί Σύμβουλοι: Ειρήνη Δαριώτη, Φραγκούλης Φουστέρης, Χρήστος Μακρής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *