Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου, στο Νέο Φάληρο.

Ο κ. Μώραλης, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία για όλους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα θέματα καθημερινότητας, αλλά και στα προβλήματα που αφορούν στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα. Στην ομιλία του, υπογράμμισε ότι γίνεται μία προσπάθεια στην καθαριότητα, στο πράσινο και στην οδοποιία, λέγοντας πως γίνονται πλακοστρώσεις στα Δελφινάκια, στη παιδική χαρά στη Σούδα και σε άλλα. Γι’ αυτά – είπε – υπάρχει μία σχετική ικανοποίηση.

Στο θέμα του Μικρολίμανου – τόνισε ο κύριος Μώραλης – ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, υπάρχει το κονδύλι για να γίνει αυτή η παρέμβαση και εκκρεμεί το Προεδρικό διάταγμα, προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο και να υπάρξει ανάδοχος.

«Ολοκληρώνεται η μελέτη – συνέχισε – για την ανάπλαση της οδού Ειρήνης, πού ήταν και ένα αίτημα των κατοίκων. Η ανάπλαση περιλαμβάνει καινούρια πεζοδρόμια, νέα φωτιστικά νέα ασφαλτικά και  οι πόροι που απαιτούνται έχουν εξασφαλιστεί προφορικά.»  Θα κάνουμε – πρόσθεσε -μία ημερίδα εδώ για να παρουσιάσουμε τη μελέτη στους τοπικούς φορείς.

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας  παρευρέθηκαν: Ο βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος. Οι πρώην Βουλευτές κ.κ: Παναγιώτης Μελάς, Δημήτρης Καρύδης. Ο κ. Σπύρος Σπυρίδων μέλος της επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι: Αθηνά Γλύκα, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Κυριάκος Σιγαλάκος, Γιάννης Μελάς, Στέλιος Γαϊτανάρος, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Κούβαρης. Ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *