ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2022 SAINT-PAUL

ΣΧΟΛΗ1Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 παρακολουθήσαμε με μεγάλη λαμπρότητα και συγκίνηση τη γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου της Σχολής μας. Επίσημοι προσκεκλημένοι, καθηγητές και γονείς, μοιράστηκαν με τους μαθητές μας ευχάριστες αναμνήσεις από τη μαθητική τους πορεία στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο frère Μάριος Καπέλλας, η πρόεδρος του Συμβουλίου Λασαλιανής Αποστολής στην Ελλάδα κ. Σταυρούλα Κανελλοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων SAINT PAUL – ΔΕΛΑΣΑΛ, κ. Αντώνης Ρηγούτσος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων SAINT PAUL – ΔΕΛΑΣΑΛ, κ. Μάνθος Ρούσσος, ο Γενικός Υποδιευθυντής του Δημοτικού Δελασάλ κ. Αντώνης Γρύλλης, ο διευθυντής του Λυκείου μας κ. Θανάσης Κούτσας, η διευθύντρια του Γυμνασίου μας κ. Αφροδίτη Εικοσιπεντάκη, η Διευθύντρια του Δημοτικού Δελασάλ κ. Μαρίλυ Βαρδάκη και η υποδιευθύντρια κ. Αυγουστίνη Σαρικοπούλου, η Υπεύθυνη του Νηπιαγωγείου Δελασάλ κ. Βίκυ Ζαβογιάννη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Πειραιά κ. Σίσσυ Αλιγιζάκη, ο Διευθυντής της ΣΧΟΛΗ4Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, ο Πρόεδρος κ. Ξενοφώντας Πιταούλης και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής των Εκπαιδευτηρίων Saint Paul – Δελασάλ, ο πρώην πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής, κ. Σωτήρης Κάκιας, ο Γενικός Διευθυντής των Ουρσουλινών κ. Βασίλης Σπυρογιάννης, η Γενική Διευθύντρια του Δημοτικού των Ουρσουλινών κ. Δήμητρα Πρελορέντζου, ο διευθυντής του Λυκείου κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος, η διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Λουκία Αρμάου, η Υποδιευθύντρια του Λυκείου κ. Παναγιώτα Παναγιώτου, η υποδιευθύντρια του Γυμνασίου  κ. Παπανικολάου και το μέλος της Διευθυντικής ομάδας κ. Ξενοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής των εκπαιδευτηρίων Birds- Παιδαγωγική κ. Θεόδωρος  Κατσικάρος, η Υποδιευθύντρια Λυκείου της Jeanne D’ Arc κ. Γερακιανάκη, ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Ιωσηφίδης, η πρόεδρος κ. Βέρα Αλεξανδροπούλου και τα μέλη του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, ο Διευθυντής των Ακαδημιών μπάσκετ του Ολυμπιακού κ. Δημήτρης Τσαλδάρης.

σχολή 3Ευχάριστη έκπληξη ήταν οι ευχές από την υφυπουργό κοινωνικής πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία παρευρέθη σε αυτή τη γιορτή αποχαιρετισμού των τελειόφοιτων μαθητών μας.

Ήταν μια πραγματικά υπέροχη βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας, όπως άλλωστε και οι μαθητές μας!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *