ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΓΙΟΡΤΙΝΗ1 ΓΙΟΡΤΙΝΗ2Με την Φιλαρμονική Ορχήστα Πειραιά και την συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Χρύσπας ξεκινούν οι εκδηλώσεις

Γράφει η Ζέτα Φλισκανοπούλου

«Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν στον Πειραιά, με την καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Έχουμε ετοιμάσει και φέτος μια συναυλία με δημοφιλείς καλλιτέχνες, για να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι στο κέντρο της πόλης μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις ημέρες αυτές, γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη και γι΄ αυτό θα ακολουθήσουν πολλές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά, δωρεάν για όλους» (Γιάννης Μώραλης-Δήμαρχος Πειραιά)

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πειραιά, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά. Στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

 

Με ιστορία που ξεκινά από το 1893 η Φιλαρμονική ορχήστρα Πειραιά μετά από 31 χρόνια απουσίας,επανασυστάθηκε τον Οκτώβριο του 2000, με 50 νέους επαγγελματίες μουσικούς.Έχοντας συμπράξει με αξιόλογους καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής σκηνής και της Κρατικής ορχήστρας Αθηνών, συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις εθνικές, αθλητικές, και κοινωνικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά.

Θα ακολουθήσει μια μοναδική συναυλία στις 18:30, στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου, από τη δημοφιλή τραγουδίστρια Χρύσπα, το συγκρότημα «Kings» και Street Party με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, dj, διευθυντή του Λάμψη 92,3 και deejay 95,2 Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Στο τραγουδιστικό κομμάτι θα συνοδεύσουν τους καλλιτέχνες οι σχολές χορού Rose Karr

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ

Η ΧΡΥΣΠΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Την ημέρα των γεννεθλίων της 7 Δεκεμβρίου θα δώσει την συναυλία της στον τόπο γέννηση της, τον Πειραιά η Χρύσπα ανακηρύσσοντας την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά. Γεννημένη στον Πειραιά αλλά έχοντας περάσει τα παιδικά της χρόνια στην Αίγινα, δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής της. «Νιώθω γαλήνη όταν βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου στην Αίγινα και τον τόπο που μεγάλωσα.Πηγαίνω συχνά την περίοδο των εορτών γιατί συναντώ τους συμμαθητές μου και κάποιες φορές βοηθάω και την αδελφή μου στο εστιατόριο της «Μάνιτας στο Κύμα».

Αυτή την δύσκολο περίοδο που βιώνουμε η Χρύσπα μας προτρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Περίοδος εορτών και η ίδια κολλάει «πέντε» με όλους μας και ενόψει της συναυλία της για την φωταγώγηση του Δέντρου στον Δήμο Πειραιά, στέλνει το δικό της μήνυμα «Στα δύσκολα οι Έλληνες το έχουμε μέσα μας να ενωνόμαστε, να γινόμαστε παρέα.Αρχίζουμε επομένως να νιώθουμε την συντροφικότητα που είχε χαθεί λόγω των ρυθμών μας.Αυτό κρατήστε και το χαμόγελο σας και συνεχίστε»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *