Δήμος Γλυφάδας..Διπλή βράβευση Για κοιμητήριο και πράσινη πόλη

ΓΛΥΦΑΔΑ1Με το βραβείο Gold για το νέο δημοτικό κοιμητήριο και με το βραβείο Silver για το έργο «Γλυφάδα πράσινη πόλη» τιμήθηκε ο Δήμος Γλυφάδας στα Best City Awards, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

«Η βράβευση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Best City Awards, έναν καταξιωμένο θεσμό, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη δικαίωση για τον κόπο και την προσπάθεια όλων μας», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που παρέλαβε τα βραβεία.

Ειδικότερα, ο Δήμος Γλυφάδας κέρδισε τα ακόλουθα βραβεία:

α) Στην κατηγορία «Έργα Ανάπλασης» για το νέο δημοτικό κοιμητήριο Γλυφάδας, ένα έργο που ήρθε με τρόπο σύγχρονο και ολοκληρωμένο να λύσει ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα δεκαετιών.

β) Στην κατηγορία «Έργα πρασίνου & βιοποικιλότητας» για την «Πράσινη Πόλη» που έγινε η Γλυφάδα: Η δημοτική αρχή Γλυφάδας καθόλη τη διάρκεια του 2017 και εντός του 2018 προχώρησε στην υλοποίηση ενός μεγάλου έργου που αφορά στην προμήθεια και φύτευση χιλιάδων δέντρων, θάμνων και άλλων φυτών. Ως αποτέλεσμα αυτού, δημιουργήθηκε ένας κατάφυτος χώρος περιπάτου και ποδηλάτου περιμετρικά της έκτασης του Γκολφ Γλυφάδας, μοναδικός για τα δεδομένα της Αττικής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *