Δήμος Γλυφάδας..Ξεκίνησε την λειτουργία του το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

ΓΛΥΦΑΔΑ2Ο Δήμος Γλυφάδας εγκαινίασε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στο ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Γλυφάδας, με τη διάλεξη ενός σπουδαίου και διακεκριμένου επιστήμονα, του φυσικού Δημήτρη Νανόπουλου.

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι, κάθε ηλικίας, γέμισαν την αίθουσα και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το νέο αυτό εγχείρημα του Δήμου Γλυφάδας στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και της διά βίου μάθησης, ΓΛΥΦΑΔΑ1 αλλά και να παρακολουθήσουν την άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη στον τομέα της φυσικής από τον κ. Νανόπουλο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Μιχαήλ Κανέλλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Τρύφωνα, ενώ η αριστούχος υπότροφος του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, Παναγιώτα Τσαφαρά, ερμήνευσε τρία κλασικά κομμάτια στο πιάνο.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε στην ομιλία του: «Είμαστε πολύ περήφανοι που σε αυτή την έναρξη της προσπάθειας για δια βίου μάθηση και στη Γλυφάδα με το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, η αίθουσα αυτή είναι κατάμεστη. Αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ, καθώς έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε έναν εξαίρετο επιστήμονα, τον Δημήτρη Νανόπουλο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *