Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας..ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

4633fa45c8a5436e7414b6f3b2b65976_GenericΟ Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο πλαίσιο της καλλιέργειας της καλλιτεχνικής αγωγής και της δημιουργικότητας των νέων διοργανώνει και φέτος το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ που θα διαρκέσει έως το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό κέντρο «Αντ. Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24- Κερατσίνι) και ώρες 7 μ.μ. έως 9 μ.μ.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των μαθητών, η προβολή του πολιτιστικού έργου της εκπαιδευτικής κοινότητας, η καλλιέργεια του αισθητικού κριτηρίου των γονέων και παιδιών και η ψυχαγωγική απόλαυση όλων.

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ είναι: 15ο Δημοτικό Κερατσινίου με θεατρικό και με εικαστική έκθεση και χορωδία, 12ο Δημοτικό Κερατσινίου με θεατρική παράσταση, 1ο Γυμνάσιο Δραπετσώνας με εικαστικά, 2ο Λύκειο Δραπετσώνας με θεατρική παράσταση, 1ο Λύκειο Κερατσινίου με τη θεατρική παράσταση, 2ο Λύκειο Κερατσινίου με θεατρική παράσταση και προβολή 2 ταινιών μικρού μήκους, 5ο Δημοτικό Κερατσινίου με θεατρική παράσταση, 1ο Ε.Π.Α.Λ Δραπετσώνας με μουσικό συγκρότημα του σχολείου.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *