Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας..Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το Κέντρο Υγείας

κέντρο υγείας 1Ένα όραμα της τοπικής κοινωνίας, το Κέντρο Υγείας στην περιοχή της Αμφιάλης, παίρνει, μέρα με την ημέρα, «σάρκα και οστά», καθώς με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες ανέγερσής του. Ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και ο υποδιοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, παραβρέθηκαν στην ολοκλήρωση των έργων που αφορούν τα θεμέλια του κτηρίου.

Το σημαντικό αυτό έργο για την πόλη δε θα υλοποιούνταν χωρίς τη βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, αλλά και την εξαιρετική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής, της Περιφέρειας Αττικής, της Β’ Υγκέντρο υγείας 2ειονομικής Περιφέρειας και φυσικά του υπουργού Υγείας Ανδρ. Ξανθού.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού Κέντρου Υγείας, που θα μπορεί να συντηρηθεί και ταυτόχρονα να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης, όχι μόνο στους κατοίκους του Δήμου μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Για τη Δημοτική Αρχή, η ενίσχυση και αναβάθμιση του δημοσίου τομέα της Υγείας, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε αυτόν, παραμένει στρατηγική προτεραιότητα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστεί η ενίσχυση των υπαρχουσών δομών Υγείας και αφετέρου, σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο, θα δημιουργηθούν και νέες σύγχρονες δομές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *