Δήμος Κορυδαλλού.Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑΑποχαιρέτησαν τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς 240 νήπια για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη Α/βαθμια εκπαίδευση. Στην εκδήλωση τους η θεατρική σκηνή του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Θανάσης Βέγγος πλημύρισε από δημιουργία και ζωντάνια με την φροντίδα των δασκάλων τους και συνολικά του προσωπικού των Σταθμών. Θέατρο με θέμα: Ο πόλεμος των άστρων, εξαίρετη χορωδία με τραγούδια για την φιλία, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την συνεργασία και βεβαίως γυμναστική με τους νεαρούς αθλητές μας να συναγωνίζονται σε άνεση και επιδεξιότητα.

Η εντεταλμένη για τους Παιδικούς Σταθμούς Ελένη Γαλανοπούλου-Γιαννούλη χαιρέτησε την εκδήλωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «στο Δήμο μας η φιλοξενία όλων των παιδιών είναι δωρεάν και οι σταθμοί είναι πλήρως στελεχωμένο με το απαραίτητο προσωπικό. Έχουμε παιδίατρο, εργοθεραπεύτρια και ψυχολόγο και λειτουργούμε σχολή γονέων αποκλειστικά για τους γονείς των Σταθμών. Εργαζόμαστε καθημερινά και έχουμε πάρει την έγκριση σε 4 προγράμματα ΕΣΠΑ για την ανακαίνιση των χωρών των Σταθμών. Ευχαριστώ όλους εσάς για την παρουσία και την αδιάκοπη εμπιστοσύνη σας.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη που τόσα χρόνια μου επιστέφθηκε τον ευαίσθητο αυτόν τομέα και επίσης όλο το προσωπικό των Σταθμών για την άψογη συνεργασία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στα παιδιά μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *