Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου…Έτοιμες οι εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου

eks-7Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε τις νέες εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου και του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στο Μοσχάτο

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εγκαινίασαν τις νέες, σύγχρονες και ασφαλείς εξέδρες στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Μοσχάτο, την Κυριακή (12/5).

Το παρών στην εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστος Καπάταης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Η χρηματοδότηση της αντικατάστασης των εξεδρών προήλθε από το Υπουργείο Αθλητισμού και ίδιους πόρους του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου έχει αντικαταστήσει τις εξέδρες και τους χλοοτάπητες και στα τρία γήπεδα της πόλης (Σ. Γιαλαμπίδης, Χ. Παυλίδης, Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου).

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου και της Αναγέννησης Μοσχάτου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *