Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου…Εγκαίνια της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας

1Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση και τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, εγκαινίασαν την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Η ΤΟΜΥ Μοσχάτου ξεκινά τη λειτουργία της στην οδό Μακρυγιάννη 6, σε κτίριο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου που έχει παραχωρηθεί από το Γιαννίδειο Ίδρυμα επί δημαρχείας του αείμνηστου Δημάρχου Μοσχάτου, Ταξιάρχη Παπαντώνη. Οι εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου 2έγιναν από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, με συνολική δαπάνη της τάξης των 70.000€ περίπου.

Το παρών στα εγκαίνια, εκτός από τον Δήμαρχο και τους Υπουργούς, έδωσαν ο Αρχιμανδρίτης Παρθένιος του Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Μοσχάτου, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, η Διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου, Όλγα Ιορδανίδου και οι Υποδιοικητές της, Γιώργος Αντύπας και Ευάγγελος Κυζηράκος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *