Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου..Ενισχύστε την Κοινωνική Μέριμνα Κάλεσμα του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου

Ευθυμίου ΑνδρέαςΟ Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου για την ενίσχυση της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου.

«Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου είναι ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο που από το 1962 που ιδρύθηκε, έχει προσφέρει άοκνα και εθελοντικά κοινωφελές έργο στους ηλικιωμένους της πόλης μας.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης, αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και η ύπαρξή της.

Προκειμένου η Κοινωνική Μέριμνα να συνεχίσει τη λειτουργία της και να έχει δυνατότητα πρόσβασης σε κρατικές επιχορηγήσεις και προγράμματα ΕΣΠΑ, είναι απαραίτητη η αποπεράτωση του 3ου και 4ου ορόφου του κτιρίου που την φιλοξενεί, στην οδό Κοραή 40 στο Μοσχάτο. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζουμε την προσπάθεια της Κοινωνικής Μέριμνας προκειμένου να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό.

Καλώ κάθε συμπολίτη μας και κάθε νομικό πρόσωπο να συνδράμει προκειμένου η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου να παραμείνει ζωντανή, υγιής και να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που έχει ήδη προσφέρει εδώ και δεκαετίες.

Η Κοινωνική Μέριμνα είναι η καρδιά μας, είναι η ψυχή μας. Ας βοηθήσουμε όλοι να τη διατηρήσουμε ζωντανή στην πόλη μας».

Ο Αριθμός Λογαριασμού της στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι ο: 148/296036-21 & το IBAN του λογαριασμού μας είναι το: GR 9701 1014 800 0001 482 960 3621

Για οποιαδήποτε κατάθεση αποστέλλεται απόδειξη είσπραξης. Παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για την κατάθεσή σας (210 9418193 – 2109415663).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *