Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου..Ζητείται η παραχώρηση στο Δήμο του Πάρκου Ηρώων

Ευθυμίου ΑνδρέαςΤην παραχώρηση της κυριότητας του Πάρκου Ηρώων στον Ταύρο στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, ζήτησε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου με επιστολή του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελο Αποστολάκη.

Στην επιστολή του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου αναφέρει ότι το Πάρκο Ηρώων αποτελεί δημόσιο υπερτοπικό πόλο πρασίνου, για το οποίο έχουμε εξασφαλίσει χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση Α’ φάσης, προϋπολογισμού 800.000€, ενώ ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας έχει ολοκληρώσει τη μελέτη για τη Β’ φάση ανάπλασης, προϋπολογισμού 570.000€.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μετά την αποστολή της επιστολής, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Διατυπώσαμε προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας γραπτά το αίτημά μας ως Δημοτική Αρχή για να παραχωρηθεί στην κυριότητα του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και κατ’ επέκταση στους συμπολίτες μας το Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο. Η ενέργειά μας αυτή αποτελεί συνέχεια των ενεργειών του π. Δήμου Ταύρου. Προχωρώντας στην ανάπλαση του Πάρκου, με έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.370.000€, θεωρούμε ότι είναι εύλογο και δίκαιο το αίτημά μας για την παραχώρηση του χώρου αυτού στον Δήμο μας. Προσδοκούμε στην θετική αντιμετώπισή του αιτήματός μας από πλευράς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *