Δήμος Νίκαιαςα Ρέντη ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  2η ΤΑΚΤΙΚΗ…Πέμπτη 7/2/2019 και ώρα 20.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ

  1. Έγκριση σχεδίου της 1ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, οικονομικού έτους
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Μικτού Κλιμακίου Ελέγχου Ανελκυστήρων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, έτους 2019.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης προσλήψεων προσωπικού για το έτος 2019, με σύμβαση εργασίας Ιδωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, Ειδικότητας ΔΕ ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ, διάρκειας οκτώ μηνών, για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση χρήσης του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στον ερασιτέχνη αθλητικό σύλλογο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ», για την αγωνιστική περίοδο 2019.
  5. Διαγραφή χρηματικών ποσών οφειλετών του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
  6. Έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη με το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, υπό την επωνυμία «Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης» (ΕΚΕΤΑ), για τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα WiFi4EU, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, με τον αναπληρωτή του, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης αυτής και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης αυτής.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *