Δήμος Παλαιού Φαλήρου.Γεύματα Αγάπης για 1000 δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών

ΦΑΛΗΡΟ2Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μερίμνησε, κατά παράδοση και φέτος για το Πάσχα, ώστε το εορταστικό τραπέζι των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου να εμπλουτισθεί με όλα τα απαραίτητα αγαθά, στέλνοντας ταυτόχρονα και το ελπιδοφόρο μήνυμα της προσφοράς, που είναι συνδεδεμένο με τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Η διανομή των «Γευμάτων Αγάπης» στους άπορους, έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Οι παραλαβές πραγματοποιήθηκαν από τις εγκαταστάσεις των Δομών μας και ολοκληρώθηκαν με τις κατ’ οίκον διανομές για τους δικαιούχους που δεν είχαν την δυνατότητα να μετακινηθούν.

Συνολικά 1000 γεύματα για τις τρεις ημέρες -Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα- καθώς και λαμπάδες και δώρα για τα παιδιά, προσφέρθηκαν από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου στους ωφελούμενους και τους αστέγους που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου, προσφέροντας χαρά, αγάπη και ελπίδα στα νοικοκυριά που το είχαν ανάγκη περισσότερο από κάθε τι άλλο.

«Είναι ίσως το πιο σημαντικό αυτές τις Άγιες μέρες, να συνειδητοποιήσουμε ότι θαύματα γίνονται καθημερινά γύρω μας. Άλλωστε, τι άλλο εκτός από θαύμα μπορεί να είναι, αυτό το άθραυστο δίχτυ αλληλεγγύης που υφαίνεται από την αγάπη και την προσφορά όλων σας» επισήμανε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, απευθύνοντας τις ευχαριστίες του, στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και στις επιχειρήσεις της πόλης, για την προσφορά τους, εν μέσω αυτού του δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος που βιώνουμε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *