Δήμος Παλαιού Φαλήρου.Εντυπωσίασαν οι μαθητές του Παλαιού Φαλήρου στο φεστιβάλ του Μπάτη

ΦΑΛΗΡΟ2Με στόχο την δημιουργική έκφραση και την προβολή της πολιτιστικής παραγωγής των μαθητών και της νεολαίας του Παλαιού Φαλήρου διοργανώθηκε και φέτος από την Αντιδημαρχία Παιδείας ο πετυχημένος θεσμός του Μαθητικού Φεστιβάλ Μουσικής, Χορού & Θεάτρου 2019  στον χώρο εκδηλώσεων της παραλίας του Μπάτη.

Η διοργάνωση, που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει το Φαληρικό κοινό ξεχωρίζει για το πολυποίκιλο και πολυθεματικό χαρακτήρα της και μέσα από την συνεργασία και την ομαδικότητα μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και της Δημοτικής Αρχής δίνεται η δυνατότητα καλλιτεχνικής έκφρασης και πολιτιστικΦΑΛΗΡΟ1 ής δράσης των μαθητών  της Πόλης.

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν μουσικά σχήματα και χορευτικές ομάδες από Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια ενώ οι θεατές είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τα παιδιά μας που εκφράστηκαν με το τραγούδι, το χορό και τη μουσική.

Όπως σημείωσε ο εμπνευστής του Φεστιβάλ, τ. Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δημοτικός Σύμβουλος Αλέκος Κορόμηλος «το Μαθητικό Φεστιβάλ κλείνει φέτος 7 χρόνια παρουσίας και ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή καθώς πάντα, οι συμμετέχοντες μαθητές στέλνουν με μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο από την διοργάνωση το δικό τους αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα». Επίσης μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη καθώς ήταν αυτός που πίστεψε και αγκάλιασε τον θεσμό όλα αυτά τα χρόνια.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πρόθεσή του για θεσμοθέτηση ετήσιου μαθητικού καλλιτεχνικού φεστιβάλ, ανοικτό στην κοινωνία, με στόχο την ενθάρρυνση των μαθητών σε δημιουργικά μονοπάτια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *