Δήμος Παλαιού Φαλήρου…Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΦΑΛΗΡΟ1Τους στόχους, το πρόγραμμα των Συνεδριών και των θεματικών εργαστηρίων, του Επιστημονικού Συνεδρίου «Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», αλλά και του «2ου Αttica Green Expo», που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο (24-27/5/2023), στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο – Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, αναπτύχθηκαν σε συνέντευξη Τύπου η οποία φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου εκ μέρους των συν-διοργανωτών των εκδηλώσεων: Την Πανελλήνια  Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», τον φορέα επιμόρφωσης στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Forum Training & Consulting», τον φορέα Διοργάνωσης Εκθέσεων «Attica Green Expo» και τον Δήμο Π. Φαλήρου.

Η «Attica Green Expo ΙΙ» θα διοργανώσει το μεγαλύτερο Eco Meet της χώρας στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (TaeKwonDo) από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου του 2023 και θα φιλοξενήσει το Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Πράσινη Μετάβαση και Κυκλική οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο, η ένωση «Κλεισθένης» και η «Forum Training & Consulting».

Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο 26-27 Μαΐου 2023 ενώ δύο μέρες νωρίτερα (Τετάρτη-Πέμπτη, 24-25/5), θα υλοποιηθούν οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις του προγράμματος παράλληλα με την λειτουργία της έκθεσης.

Οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στις 24 & 25/5/2023 και το Επιστημονικό Συνέδριο στις 26 & 27/5/23, σε ένα 4ήμερο με παράλληλη δράση εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης, προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με καινοτομίες και καλές πρακτικές στον τομέα της «Πράσινης Οικονομίας».

Στη συνέντευξη Τύπου τους διοργανωτές εκπροσώπησαν: ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκηση «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης, ο Γενικός Διευθυντής του φορέα επιμόρφωσης στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Forum Training & Consulting», Ιωάννης Νικλήτσας και ο Διευθυντής της «Attica Green Expo», Στέφανος Φανουργάκης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *