Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά..Ανακαινίστηκαν πλήρως οκτώ παιδικές χαρές στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

ΠΑΙΔΙΚΗ1Ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση των οκτώ παιδικών χαρών στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά, οι οποίες έγιναν πιο όμορφες και λειτουργικές, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «BeSecure – FeelSecure» (BSFS).

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τον Αντιδήμαρχο Δόµησης και Αρχιτεκτονικού κ. Δημήτρη Αράπη,  επισκέφθηκαν τις παιδικές χαρές στην Παλαμηδίου και στην C-130 και είδαν από κοντά την ολοκλήρωση του έργου.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν νέα παιχνίδια και δάπεδα, ασφαλέστερες εγκαταστάσεις, υπάρχει  πρόβλεψη για χρήση και από παιδιά με ειδικές ανάγκες, ενώ τοποθετήθηκε καλύτερος φωτισμός.

Οι παιδικές χαρές που ανακαινίστηκαν είναι:

Παιδική χαρά «C -130», Παιδική χαρά «ΒΛΑΧΑΚΟΥ – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ», Παιδική χαρά «ΒΩΚΟΥ», Παιδική χαρά «ΔΗΛΑΒΕΡΗ», Παιδική χαρά «ΕΛΛΗΣ», Παιδική χαρά «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΕΡΜΑ», Παιδική χαρά «ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ», Παιδική χαρά «ΣΟΦΗ».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Όταν κάνεις πράγματα για τα παιδιά είναι διπλή η χαρά. Είμαστε ικανοποιημένοι που ανακαινίστηκαν οκτώ παιδικές χαρές στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, στο πλαίσιο  του ευρωπαϊκού προγράμματος «BeSecure – FeelSecure».

Οι παιδικές χαρές είναι απαραίτητες σε μία αστική  πόλη, καθώς είναι χώροι παιχνιδιού και διασκέδασης για τα παιδιά και πραγματικά χαιρόμαστε που έχουμε αρκετές στον δήμο μας και σε αρκετά καλή κατάσταση.

Θα παρακαλούσα τους γονείς, τα μεγαλύτερα παιδιά και όλους να προστατέψουμε την περιουσία των Πειραιωτών, καθώς οι Πειραιώτες πληρώνουν για να ανακατασκευάζουμε ό,τι  βανδαλίζεται».

 

Ο Αντιδήµαρχος κ. Δημήτρης Αράπης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Είμαστε χαρούμενοι ως Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού που βρισκόμαστε στις ανακαινισμένες παιδικές χαρές της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας. Συνολικά άλλαξαν εικόνα οκτώ παιδικές χαρές μέσω του προγράμματος «BeSecure – FeelSecure».

Ως Δήμος προσπαθούμε να αξιοποιούμε όλα τα μέσα τα οποία έχουμε, έτσι ώστε να προσφέρουμε νέες πιστοποιημένες  και ασφαλείς παιδικές χαρές στα παιδιά και στους γονείς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *