Δήμος Πειραιά.ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

νανόπουλοςΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δόμησης και Αρχιτεκτονικού κ. Δημήτρη Αράπη και τον Πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρο Νανόπουλο, την ανακαινισμένη παιδική χαρά του Προφήτη Ηλία, η οποία ανακατασκευάσθηκε πλήρως, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Η παιδική χαρά έχει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και περιλαμβάνει σύγχρονα παιχνίδια και δάπεδα, ειδικά όργανα και παιχνίδια για άτομα με αναπηρία, ενώ η συνολική εικόνα της διακρίνεται από καλαισθησία και υψηλή αισθητική.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος από το αποτέλεσμα της ανακατασκευής, λέγοντας πώς παραδόθηκε στα παιδιά της πόλης μας μία πολύ όμορφη παιδική χαρά με σύγχρονα παιχνίδια και με όργανα για άτομα με αναπηρία, καθώς όπως ανέφερε: «θέλουμε όλα τα παιδιά να μπορούν να παίξουν». Επεσήμανε ότι κύριο μέλημα όλων, Δημοτικής Αρχής και  δημοτών, πρέπει να είναι η προφύλαξή της από καταστροφές και βανδαλισμούς, προσθέτοντας ότι δεν είναι εύκολο ο Δήμος να φυλάει 45 παιδικές χαρές, 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και Αρχιτεκτονικού κ. Δημήτρης Αράπης, δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη χαρά γιατί παρέδωσε ο Δήμος μια νέα παιδική χαρά ανακατασκευασμένη, στην όμορφη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Υπογράμμισε ότι η παιδική χαρά περιλαμβάνει σύγχρονα παιχνίδια που παρέχουν ασφάλεια για τα παιδιά, σύγχρονα δάπεδα και συνθετικό χλοοτάπητα».

Ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Αράπη για αυτή την πολύ όμορφη παιδική που διαθέτει πλέον η περιοχή του Προφήτη Ηλία. Είναι πολύ σημαντικό έργο – πρόσθεσε – διότι τα παιδιά θα μπορούν να έρχονται να ψυχαγωγούνται και να αθλούνται μαζί με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *