Δήμος Πειραιά..ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΟ Δήμος Πειραιά ανακύκλωσε τα δέκα φυσικά έλατα που στολίστηκαν στον Πειραιά κατά τη διάρκεια των εορτών. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου, για την προώθηση της ανακύκλωσης στην πόλη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου, μετέφερε τα έλατα στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης του ΕΔΣΝΑ, προκειμένου να ανακυκλωθούν.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε πως η επιλογή της Δημοτικής Αρχής για την ανακύκλωση των φυσικών δέντρων ήταν μια συμβολική κίνηση, προκειμένου να εμπεδωθεί στους πολίτες η ανάγκη για σεβασμό στο περιβάλλον. «Στόχος μας είναι η εδραίωση οικολογικής συνείδησης των δημοτών μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε περιβαλλοντικές δράσεις στην πόλη μας», τόνισε ο κ. Ρέππας.

Η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης  Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κ. Ανδριάνα Ζαρακέλη, σε δήλωσή της, τόνισε πως ήδη από τον σχεδιασμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, μετά την απόφαση της χρήσης φυσικών ελάτων με παρότρυνση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου, σχεδιάστηκε το σύνολο των δράσεων, προκειμένου τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα να αποκτήσουν μια «δεύτερη ζωή».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *