Δήμος Πειραιά..Βράβευση ομάδας Μπάσκετ Γυναικών Ολυμπιακού Για το σερί 112 συνεχόμενων νικών της

ΜΠΑΣΚΕΤ2Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βράβευσε την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού για τις 112 συνεχόμενες νίκες της, με τις οποίες κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ σε αγώνες πρωταθλήματος.

Το ρεκόρ επιτεύχθηκε μετά τη νίκη επί της ομάδας του Ο.Α. Χανίων, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι είναι μια σημαντική ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και για την οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς η γυναικεία ομάδα μπάσκετ κατέρριψε με 112 συνεχόμενες νίκες ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή να απονείμει το βραβείο και ως Δήμαρχος της πόλης, αλλά και ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εξέφρασε επίσης, την επιθυμία του να υπάρχουν παρόμοια τμήματα και σε άλλες ομάδες, λέγοντας πως είναι σημαντικό να προοδεύουν και να κατακτούν πρωταθλήματα οι αθλήτριες, καθώς και να έχουν ανθρώπους δίπλα τους όπως τον Παναγιώτη Φασούλα και άλλους, οι οποίοι βοηθούν ώστε η ομάδα να έχει μια επιτυχημένη πορεία.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι στρατηγικός σύμμαχος του Δήμου, είτε είναι ο Ερασιτέχνης είτε η ΠΑΕ είτε η ΚΑΕ. Έχουμε μία σταθερή και μόνιμη συνεργασία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *