Δήμος Πειραιά.ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ηπειρώτεςΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συνδέσμου Πειραιώς με θέμα: «Η Ήπειρος της Αγάπης», που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο  της πόλης.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Ηπειρολάτρη ευεργέτη Ελευθέριο Μαντζίκα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στο Δημοτικό Θέατρο, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει να στηρίζει όλα τα σωματεία της πόλης και αυτό πράττει τα τελευταία 4,5 χρόνια. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι υπάρχει μια σταθερή συνεργασία με τον Ηπειρωτικό Σύνδεσμο Πειραιώς, στην οποία εντάσσεται και η παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου για την εκδήλωση. Σημείωσε ότι οι Ηπειρώτες του Πειραιά είναι  ένας δραστήριος σύνδεσμος που στεγάζεται σε διατηρητέο ιδιόκτητο κτήριο στην οδό Φίλωνος.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Δήμαρχος Πειραιά σημείωσε ότι είναι σημαντικό να διοργανώνουν εκδηλώσεις οι σύλλογοι της πόλης, όπως είναι οι Ηπειρώτες, οι Μανιάτες, οι Κρήτες, προκειμένου να τιμούν τους ανθρώπους που προσέφεραν, καθώς και για να διατηρούν και να μεταλαμπαδεύουν τα ήθη και τα έθιμά τους.

 

Ο Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συνδέσμου Πειραιώς κ. Δημήτριος Λένης στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του  στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την πολύτιμη στήριξη στον σύνδεσμο και ιδιαίτερα για την υποστήριξή του στη διοργάνωση  της  εκδήλωσης  του Ηπειρωτικού Συνδέσμου Πειραιώς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *