Δήμος Πειραιά.Εκτεταμένα έργα ασφαλτόστρωσης

ασφαλτόστρωσηΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά σε δρόμους της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων πραγματοποιούνται στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος τα τελευταία 4,5 χρόνια, με στόχο τη λειτουργική αναβάθμιση δρόμων του Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.

Συγκεκριμένα ασφαλτοστρώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στις οδούς Κριεζώτου, Καλλέργη, Αντιπλοιάρχου Παν. Βλαχάκου, Δημητρακοπούλου, Σαλαμίνος, Χαϊδαρίου και Φωκίδος.

Ο Δήμος Πειραιά, έχει υλοποιήσει από το 2014 έως σήμερα ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων,  στο οποίο έχουν ήδη ολοκληρωθεί ασφαλτοστρώσεις 151.026 τ.μ. σε 91 δρόμους ενώ δρομολογούνται αντίστοιχες εργασίες 113.503 τ.μ. σε 79 δρόμους και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αμέσως μετά την αυτοψία, σε δήλωσή του τόνισε:

«Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε σε όσο περισσότερα σημεία της πόλης μπορούμε, προκειμένου  να αλλάζουμε προς το καλύτερο την κάθε γειτονιά. Άλλωστε όπως έχω ξαναπεί για εμάς τα έργα σε κάθε Δημοτική Κοινότητα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Οι ασφαλτοστρώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, καθώς και όσες ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, εντάσσονται στο μεγάλο πρόγραμμα που υλοποιεί ο Δήμος τα τελευταία 4,5 χρόνια, για τη λειτουργική αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *