Δήμος Πειραιά…Εορτασμός 20 Χρόνων του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου

ΙΔΡΥΣΗΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Σύνδεσμο, τονίζοντας ότι η πόλη και η χώρα, έχουν ανάγκη από δραστήριους Συνδέσμους και από ενεργούς πολίτες, οι οποίοι – όπως σημείωσε χαρακτηριστικά – «μακριά από κόμματα και πολιτικές στοχεύσεις έχουν κύριο μέλημα, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, τον πολιτισμό, την παιδεία και τον αθλητισμό».

Επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του,  το Δημοτικό Συμβούλιο, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιάκοσταυρος, καταβάλλουν προσπάθεια για τη βελτίωση της πόλης και της ζωής των Πειραιωτών. «Αλλού επιτυγχάνουμε, αλλού έχουμε ελλείμματα και καθυστερήσεις, αλλά βάζουμε τα δυνατά μας και πιστεύω ότι έχουμε κάνει  και καλά πράγματα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και εσείς θα κρίνετε στο τέλος και την προσπάθεια, αλλά και το αποτέλεσμα», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

 

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου κα Αργυρώ Λαγκαδιανού – Κανιούρα, μίλησε μεταξύ άλλων για τις δραστηριότητες και την ιστορία του Συνδέσμου. Εν συνεχεία, έκανε ειδική αναφορά στα έργα που έχουν υλοποιηθεί και σε αυτά που έχουν δρομολογηθεί στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, εκφράζοντας την ικανοποίησή της, όπως και των κατοίκων του Νέου Φαλήρου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι αγώνες μας άρχισαν να καρποφορούν με τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Σε απόλυτη και άριστη συνεργασία με την Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, τη Δημοτική Αρχή, αλλά και όλους τους φορείς, θα προσπαθήσουμε από κοινού να βρούμε λύσεις για το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής μας».

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η «Χορωδία Πειραιώς 1960», υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρία Κομματέα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός άλλων και, οι κ.κ. Βουλευτές Ελένη Σταματάκη, Κώστας Κατσαφάδος, ο πρώην Βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης, οι έφοροι του Πειραϊκού Συνδέσμου κ.κ. Ευάγγελος Χαρλαύτης, Γιώργος Δρούζας, οι κυρίες και οι κύριοι, Ευγενία Μητσάκου, Ζωή Κεχαγιά, Παύλος Ροδιτάκης, Αγγελική Χρόνη, Λίζα Ντεβελέκου..

Από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Μέλας και Στέλιος Γαϊτανάρος. Ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Μάριος Δαμιανίδης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *