Δήμος Πειραιά..Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης

IMG_4267Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δήμου Πειραιά είχε παρουσία στην ημερίδα του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού Ναυτιλίας που αφορούσε την μετάβαση στην πράσινη ακτοπλοϊα και διοργανώθηκε στο κτήριο του ΕΒΕΠ, πλατεία Λουδοβίκου, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 το πρωΐ.

Παράλληλα διένειμε στους παρευρισκόμενους της ημερίδας έντυπα σχετικά με την περιβαλλοντική πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

To EUROPE DIRECT του Δήμου Πειραιά είναι μέλος του δικτύου Europe Direct Ελλάδος, το οποίο με τη σειρά του ανήκει σε μια πανευρωπαϊκή οικογένεια Κέντρων.

Τα κέντρα αυτά καθιστούν την Ευρώπη προσιτή στους πολίτες επιτόπου και τους δίνουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε συζητήσεις για το μέλλον της ΕΕ. Υπεύθυνη για τη διαχείριση του δικτύου είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ερωτήσεις σχετικά με τις πολιτικές, τα προγράμματα και τις προτεραιότητες της ΕΕ και να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις για το μέλλον της Ε.Ε.

Επισκεπτόμαστε επίσης σχολεία, όπου πραγματοποιούμε παρουσιάσεις, διεξάγουμε συζητήσεις σχετικά με την ΕΕ και παρέχουμε επίσημες εκδόσεις.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν για τους συμμετέχοντες πολίτες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *